Kdo ví, z jakého důvodu Patrasová zveřejnila status, u něhož stálo: „Musím říct, že Felix se skvěle stará o náš dům.“ Patrně chtěla manžela popíchnout, protože pro Extra.cz pak ještě přidala: „Chci říct jenom jedno, Felix ode mě nikdy neodešel. Vždycky byl můj muž a taky jím zůstane. Gelemová už je pro něj jen jedna z epizod, stejně jako všechny jeho zálety.“

A to už Slováček nevydýchal! „Tak já vám řeknu, jak to celé je s mojí ženou!“ sdělil včera po téměř dvou dnech zralých úvah redakci Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Slováček se tvrdě pustil do Dády! Kvůli alkoholu! A o popálené mámě slavné pornohvězdy!  Bára Horáková, Lukáš Červený



„Proboha, co to vytahuje?! Vůbec nevím, kdy ta fotka pod nějakou větví vznikla. Rozhodně je už hodně stará...“ rozčiloval se Felix, který tvrdí, že dnes žije pouze se svou oficiální přítelkyní Lucií Gelemovou (35). „Já do toho domu skoro nechodím, jdu tam, jen když je něco potřeba zařídit. Momentálně se předělává koupelna. To je jediný důvod, proč jsem tam v poslední době byl,“ pronesl Slováček. „Dokonce jsem si před několika měsíci přestěhoval i kancelář,“ tvrdí Felix.

A vzápětí proti své ženě přitvrdil. „Vždy, když se naleje, dělá tyhle výmysly. Už nevím, jak se tomu bránit,“ poprvé šokoval Slováček, který do této chvíle odmítal o problémech za zdmi jejich vily mluvit.

Na dotaz Blesku, zda o fotografii se svou ženou mluvil, nebo se jí zeptal, proč ji zveřejnila, přišla další nečekaná Slováčkova reakce. „Nemluvil, ani s ní mluvit nemůžu. Hrozí totiž, že bych se neudržel. Úplně té paní přestávám rozumět...“ dodal Slováček nešťastně, s tím, že už má všeho tak akorát dost. „Má žena potřebuje odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ míní.

Fotogalerie
41 fotografií