Když blondýnka v létě řešila krizi s Tomášem Plekancem (36), natáčela zrovna v Česku novou romantickou komedii Léto s gentlemanem, k níž napsal scénář Jaromír Hanzlík, který si v něm zahrál titulní roli gentlemana, který se bude dvořit Aleně Antalové (46). Její dceru si zahrála právě Vondráčková a jejího partnera Miroslav Šimůnek.

Ten prý nejprve o osobních problémech své kolegyně netušil. „Jezdili jsme na natáčení ve více lidech a Lucka si na tyhle problémy vůbec nestěžovala. Až když toho začaly být plné noviny, tak něco taky řekla. Ale na place to poznat nebylo," přiznal pro Extra.cz, jak to při natáčení volného pokračování filmu Léto s kovbojem vypadalo.

Herečka však na své soukromí jistě v té době dost myslela, zvlášť když shodou okolností její postava v rámci děje prožívala to samé, co ona. „Je pravda, že ten její životní příběh jako by kopíroval ten náš film. Také jsme měli mít partnerskou krizi."

VIDEO: Hanzlíkovo Léto s gentlemanem: První ukázky hercova scénáristického debutu!

Video
Video se připravuje ...

Hanzlíkovo Léto s gentlemanem: První ukázky hercova scénáristického debutu! Bioscop

„O nevěře se ve scénáři přímo nemluví, ale když jsme se o tom bavili v zákulisí, přišli jsme na to, že v jejich problémech patrně roli hrála,“ odtajnil dokonce charismatický herec, co se od Lucie dozvěděl. Patrně tím mysleli Plekancům vztah s tenistkou Lucií Šafářovou (31), s níž byl už několikrát spatřen i na veřejnosti. Hokejista jejich vztah potvrdil záhy po oznámení rozchodu s manželkou, s níž má dva malé syny, vzhledem ke zdánlivé vážnosti jejich vztahu řada lidí má za to, že právě sportovkyně je důvodem krachu 7letého manželství Vondráčkové s Plekancem.

Ovšem z nevěry nebyl nařčen pouze Tomáš, ale i jeho choť, která měla mít značně blízko k herci Matěji Hádkovi (43), který byl údajně spatřen, jak se v noci plíží k ní domů. Podle zpěvačky se jednalo jen o pracovní schůzky kvůli klipu k písni Paralelní světy, kde ztvárnili zamilovanou dvojici. Ostatně v jiném klipu (Nad Vltavou) se zase objevila po boku Šimůnka a dokonce se spolu i vášnivě líbali.  

VIDEO: Takhle Vondráčková rozpad vztahu komentovala, když se vše provalilo: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

 

Fotogalerie
106 fotografií