Show Tvoje tvář má známý hlas láme divácké rekordy – v sobotu už se dívalo 1,82 milionu dospělých (nebo také 45,5 procenta všech diváků u televizí!) – a představitel primáře Čestmíra Mázla z Ordinace v růžové zahradě 2 patří mezi ty nejúspěšnější »imitátory« slavných zpěváků.

Málem ale nabídku na práci, která se pro něj stala posedlostí, odmítl. „Velmi jsem se bránil, nechtěl jsem to dělat. Přišel jsem jim to říct na konkurz do očí, abych nevypadal arogantně, kdybych odmítl po telefonu. Nakonec mě ale přemluvili,“ říká Rychlý, který dnes už svého rozhodnutí nelituje.

„Ze začátku jsem to bral jako legraci, ale když jsem viděl tu profesionalitu kolem sebe, tak jsem tomu totálně propadl!“ vysvětluje. „Požralo mě to tak, že se celý můj byt změnil na studio. Dokonce jsem kvůli tomu předělal auto, aby mi to dobře hrálo, a pořád jsem trénoval. Všude po kapsách jsem měl sluchátka. Chytlo mě to klidně v jednu v noci, vzal jsem mikrofon a jel…“ popisuje.

Jenže tohle nasazení Rychlému vůbec neprospívalo. „Z divadla jsem zvyklý mít tak týden před premiérou nervy, ale tady je premiéra každý týden, a to s mou psychikou cloumá,“ řekl v době natáčení herec duu Těžký Pokondr na Frekvenci 1. Jeho okolí je tak jistě rádo, že už je po natáčení, protože po prodělaných problémech se srdcem by se takovému stresu měl co možná nejvíc vyhýbat.

Fotogalerie
12 fotografií