Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

První fotky s novou láskou: Jak šel čas s kočičkami Jaromíra Jágra?

/
  • První fotografie Jaromíra Jágra s jeho láskami
    26. února 2016 ● 06:00

    Na letišti, na společenské akci, na ulici pod rouškou tmy… Tak vznikaly první veřejné fotky Jaromíra Jágra s jeho láskami. Teď poprvé ji publikoval on sám přes sociální sítě. Jaká byla předchozí „poprvé“?

  • 1.

    Selfie s Veronikou

    Takovou dobu svůj vztah pečlivě tajili, a najednou ládují na sociální sítě jedno selfie za druhým! Po tom „kulíškovém“ zveřejnili ještě další.

     

    Veronika Kopřivová se pochlubila první společnou fotkou s Jaromírem Jágrem.
    Autor: Instagram, archiv
  • 2.

    Zdravíme z natáčení

    A ne jen tak ledajaké! „Zdravíme z natáčení reklamy,“ vzkázala do Čech tajuplně Veronika. Zatímco na první se ale Jarda zubil, tentokrát pořádně zvážněl! Že by chtěl zpátky na led?

    Veronika s Jardou
    Autor: instagram.com

     

  • 3.

    Iva Kubelková

     

    S vicemiss 1996 začal randit v létě téhož roku, poprvé se o jejich vztahu začalo mluvit v srpnu. V dřevních dobách sociálních sítí ale vyšel první společný snímek až na jaře 1997, kdy spolu přiletěli po první „společné sezoně“ z Pittsburghu.

    Byli spolu: 1996–1999

    První foto: květen 1997

    Iva Kubelková a Jaromír Jágr
    Autor: archiv Blesku

     

     

  • 4.

    Nicol Lenertová

    Když moderátorka Novy dorazila s hodinovým zpožděním na slavnostní otevíračku Jágrova baru v Praze, bylo jasné, že předchozí spekulace o jejich románku nebyly liché. „Jsme velmi dobří přátelé, možná i něco víc,“ připustil Jágr.

    Byli spolu: léto 1999

    První foto: červenec 1999

    Nicol Lenertová a Jaromír Jágr
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Andrea Verešová

    Zajiskřilo to mezi nimi v srpnu 1999, ale definitivně se dali dohromady až v lednu 2000 při pracovní návštěvě Andrey v New Yorku. V létě pak Jágra předčasně vyhnaly bolesti ramene z dovolené v Las Vegas a on se se slovenskou Miss ukázal u pražské právnické fakulty, kde studovala.

    Byli spolu: 2000–2003

    První foto: červen 2000

    Andrea Verešová a Jaromír Jágr
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Lucie Borhyová

    Další moderátorka Novy, další letní románek! Přistiženi při líbačce před tehdejší luxusní restaurací v pražských Kobylisích, kde byli na večeři. Oba střídavě jedli z obou talířů jako na svatbě. „On jí stále něco vyprávěl a ona se pořád smála,“ popsal jeden z hostů.

    Byli spolu: léto 2004

    První foto: červenec 2004

    Lucie Borhyová a Jaromír Jágr
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Inna Puhajková

    Poprvé byl Jágr s rodačkou z Broumova a Miss Internet přistižen na autodromu ve Velké Dřevíči u Hronova, kde si spolu střihli závod v motokárách. „Sotva vylezli z aut, chovali se jako školáci. Drželi se pořád kolem pasu, a když si mysleli, že je nikdo nevidí, líbali se,“ popsal svědek. O pár dnů později o ní Jágr promluvil na křtu knihy, oficiálně se pak ukázali v srpnu na Zlaté hokejce.

    Byli spolu: 2006–2012

    První foto: červenec 2006

    Inna Puhajková a Jaromír Jágr
    Autor: archiv Blesku

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

nicnezpravda: Verešová možná ještě měla na fotce vlastní prsa,pak zhubla tak si dala silikony..tahle Kopřivová taky extrémně vyhubla a vypadá tak hodně blbě..nohy má jak párátka..

(26. 02. 2016 14:08)

nicnezpravda:  Všechny hledejte na nově nebo v bordelech K tomu má prý dítě s jednou prostitutkou z USA a z druhou z Ruska taky

(26. 02. 2016 14:01)

rada42: Vidím jen samé pijavice a přísavky...

(26. 02. 2016 09:02)

joudajoudovy: jaja jede! fotecky prozrazuji nevasen objeti hokejisty a chtivost dobyvatelek. kdy se uz dockame pravdy, ktera nam odhali sexualni orientaci jaji? pro zlatokopky by se mel povinne poradat seminar v oboru gerontologie a domaci pece, vcetne seznameni s kompenzacnimi pomuckami. ziskany certifikat bude predpokladem k vyberu dyliny a ty, ktere navic uprednostnuji ochranu zivotniho prostredi, tj. pouzivani textilnich plen, maji prednost pri vyberovem rizeni. damy! vysoka financni odmena je zarucena a stanete se kandidatkami na nobelovu ceny, kdy prolomite chemicke defenice, nebot vsem vedcum dokazete, ze se lejna meni ve zlato.

(26. 02. 2016 08:12)

turan: Zrejme není tak dobrý v sexu,ako v hokeji!!!

(26. 02. 2016 07:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy