Hokejový Bůh Jaromír Jágr má novou lásku. Jednoho z nejžádanějších Čechů klofla teprve 24letá modelka Veronika Kopřivová. Jaromír ani Veronika zatím o své lásce moc neprozradili, ale vztah jim očividně svědčí.

Kopřivová na svém Instagramu nyní uveřejnila první společnou fotku a je patrné, že jsou oba zamilovaní až po uši. „Tak tady nás máte. Posíláme pozdravy, máme se krásně,“ připsala k snímku mladá modelka, která se k hokejistovi tulí na stadionu klubu Florida Panthers, za který Jágr hraje, a svého milovaného něžně líbá na tvář. Jarda se na snímku usmívá téměř od ucha k uchu. Ostatně, který pán by se ve společnosti takové mladé krasavice nesmál...

Veronika a Jaromír se potkali na loňském mistrovství světa v hokeji v Praze, kde blondýnka pracovala jako hosteska, ovšem nikoli českého, ale kanadského mančaftu. Těžko říct, zda se Veronika už během mistrovství s Jágrem sblížila, nicméně právě tam ji nejspíš poprvé hokejový génius a znalec ženské krásy zaregistroval. Na podzim se pak Veronika Kopřivová vydala do Miami, kde měla v plánu studovat angličtinu. Ale osud chtěl, aby začala tak trochu víc studovat samotného Jardu Jágra.

Fotogalerie
21 fotografií