Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Spočítali jsme Saudkovy děti: Kdo z nich ho nenávidí, kdo zdědil geny?

/
  • Jan Saudek
    13. května 2015 ● 06:01

    Fotograf Jan Saudek slaví osmdesátku. Za celý svůj život prošel mnoha vztahy, ze kterých se narodilo několik potomků. Přesný počet ale není známý. Zná ho vůbec sám Saudek? Na členy Saudkova klanu se podívejte do naší fotogalerie.

  • 1.

    Samuel Saudek

    Samuel Saudek se narodil Janu Saudkovi a jeho manželce Marii v roce 1963. Vztahy mezi otcem a synem jsou dodnes velmi napjaté kvůli tomu, že Samuel začal budovat vztah s jednou z partnerek Jana Saudka, Sárou Saudkovou a zplodil s ní čtyři děti. „Mně je jedno, jestli umře zítra, nebo za deset let. Je mi to fuk. Cítím lhostejnost,“ řekl před časem Blesku.

    Samuel Saudek
    Autor: profimedia

  • 2.

    David Saudek

    David Saudek je Samuelův mladší bratr. Janovi a Marii se narodil v roce 1966. I jeho vztah s otcem je velmi problematický, dokonce se ho chtěl zříct. Umělecké vlohy ale jistě zdědil po něm.

    David Saudek
    Autor: zdroj: YouTube.com

  • 3.

    Marie Havlenová Saudková

    Dcera Jana Saudka, která se narodila v roce 1978. Marie prožila bouřlivé dospívání. Po rozchodu rodičů a smrti matky propadla drogám, a dokonce seděla ve vězení. Nakonec se dokázala postavit na vlastní nohy a dnes má svoji rodinu, se kterou žije v domě Jana Saudka.

    Marie Havlenová Saudková
    Autor: profimedia

  • 4.

    Dcera Karolína

    Asi nejskandálnější vztah má Jan Saudek se svou dcerou Karolínou. Ve filmu Fotograf, který pojednává o jeho životě, přiznal, že s ní měl sexuální poměr. Když na to tehdy přišla její matka, byl to obrovský skandál. „Karolína měla už syna Honzíka a manželka Saudkovi vyhrožovala, že dá vnuka do děcáku, holku zavře do blázince a jeho oznámí policii,“ svěřil deníku Aha! zdroj z blízkého okolí rodiny. Vztah byl plný zvratů, Karolína ho nikdy nepřekonala a propadla alkoholu i drogám. V roce 1988 také s dcerou nafotil slavný snímek s přiléhavým názvem INCEST.

    S dcerou Saudek nafotil snímek Incest
    Autor: Archiv

  • 5.

    Pavlína Saudková

    Pavlína Saudková je nynější fotografova manželka, se kterou už stihl zplodit tři potomky, nejmladší holčička Josefínka se narodila letos v lednu. Právě pozdní otcovství nejstarší syn Samuel svému otci vyčítá. „Nechápu to. Proč si v takovém věku pořizuje děti, když se většinou dožijeme stejného věku jako naši rodiče? Jeho táta zemřel v osmdesáti, takže mu zbývá… tak rok,“ řekl.

    Pavlína Saudková
    Autor: profimedia

  • 6.

    syn Matěj a dcera Anna-Marie

    Matěj se narodil v roce 2007 a Anna-Marie v roce 2009. Jejich maminkou je současná manželka Jana Saudka Pavlína Saudková.

    Pavlína Saudková s dětmi
    Autor: profimedia

  • 7.

    dcera Josefína

    Holčička Josefína se narodila letos v lednu a je nejmladším dítětem Jana Saudka a Pavlíny Saudkové. Podobu s tatínkem opravdu nezapře.

    Josefína Saudková
    Autor: profimedia

  • 8.

    Sára Saudková

    Sára Saudková, původním jménem Šárka Směšná, byla manažerkou a partnerkou Jana Saudka, ale rozešla se s ním kvůli vztahu s jeho synem Samuelem. S ním založila rodinu a mají spolu čtyři děti. Jan s ní vedl soudní spor. Tvrdil, že mu Sára podstrčila licenční smlouvu, aniž by věděl, co podepisuje, a obvinil ji také z krádeže negativů.

    Sára Saudková
    Autor: profimedia

  • 9.

    Jan Saudek

    Jan Saudek má ještě dalšího syna Jindřicha, který se narodil v roce 2007. Chlapce má se svou tehdejší milenkou Petrou Šupovou.

    Fotograf měl ještě syna Lukáše, ten ale spáchal sebevraždu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Osmdesátník Jan Saudek: Na oslavu chci tři prostitutky! Markéta Reinišová

    Jan Saudek
    Autor: Jan Čenteš

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 50

donpadre: Z tyhle cely rodinky mi je na bliti!To je hroznej ksindl,tam snad sukaj i ty mali děti!Myslím ze tomu hovadu Saudkovi není nic cizí!

(17. 05. 2015 02:18)

trhnisinadledvinkou: incest trestný je, ale tady došlo k promlčení

(14. 05. 2015 11:07)

catherin4: Nahodou, jeho najmladsie 3 deti maju stastie, ze si otca prilis neuziju. Ked budu mat jeho dcery 18, nebude ich moct zprznit, lebo uz bude cuchat fialky odspodu.

(14. 05. 2015 09:32)

kuniksicht: zajimava galerie........sukal svoji vlastni dceru......neni nahodou Incest trestny? nikde jsem nikdy necet, ze by byl za to trestan.......

(14. 05. 2015 02:29)

kuniksicht: posteli mu prosla i jedna z manzelek ceskeho presidenta

(14. 05. 2015 02:22)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy