Dršťková z bedel

Přemýšlíte, jak zpracovat bedly a chcete vyzkoušet něco jiného, než jen řízky? Pak z nich určitě uvařte falešnou dršťkovku. Chutná báječně, v sychravém počasí zahřeje, a s krajícem chleba skvěle poslouží i jako vynikající sytá večeře. Vyzkoušejte náš osvědčený recept na dršťkovou polévku z bedel.

Dršťková z masáků

Muchomůrka růžovka patří mezi nejchutnější houby a připomíná chutí telecí maso. Právě proto se jí také lidově říká masák. Až příště přinesete úrodu těchto hub z lesa, zkuste z nich připravit voňavou a lahodnou dršťkovku podle našeho receptu.

Dršťková z václavek

Jakmile začne sezona václavek, nosíme z lesa plné koše. Připravte si z těchto typických podzimních hub falešnou dršťkovou polévku, která je nejen chutná, ale i zdravá. Máme pro vás jednoduchý recept, podle kterého to zvládnou i ti, kteří s houbami v kuchyni teprve začínají.