Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nejtěžší cesta Sanitky splněných snů: Nemocná Květa se podívala k hrobu vlastní dcery!

Pracovníci Sanitky splněných přání paní Květu přivezli k hrobu její dcery.
Pracovníci Sanitky splněných přání paní Květu přivezli k hrobu její dcery.  (Autor: Sanitka splněných přání)
Autor: pma - 
17. dubna 2024
07:22

Velkou bolest zažívá v posledních týdnech nemocná paní Květa. Ta kvůli své vážné nemoci nedokázala svou dceru doprovodit při poslední cestě a nemohla se s ní rozloučit. Pracovníci Sanitky splněných snů Květě splnili srdceryvné přání a odvezli jí na vozíku k hrobu její dcery. 

Pracovníci Sanitky splněných snů pomáhají lidem v nejtěžších situacích uskutečnit jejich tajné tužby. Někdy jsou přání pacientů ale velmi smutná. Jedním z nich byla i prosba těžce nemocné paní Květy.

Ta bohužel přežila vlastní dceru. Květina nemoc jí neumožnila doprovodit dceru při její poslední cestě. Květa proto snila o tom, aby se s milovaným potomkem mohla naposledy rozloučit a položit dceři květiny na hrob. 

„Smutné přání, ale také tolik potřebné. Abychom mohli své drahé nechat v klidu odejít, musíme se s jejich odchodem důstojně smířit. Jsme rádi, že aspoň takto jsme mohli byt nápomocní,“ svěřili se pracovníci  Sanitky splněných snů. 

Splněné přání zarezonovalo i s fanoušky projektu na sociálních sítích. „Loni jste pomohli splnit přání manželovi podívat se po letech na chatu. Už se tam nikdy nepodívá. Byli jste úžasní a budu vám stále vděčná, za to, co jste pro nás udělali,“ poděkovala paní Jitka. 

"Pláču. Patří Vám velké díky, za všechno, co děláte. Psychicky to pro Vás musí být velice náročné, ale to, že splníte někomu přání, je pocit k nezaplacení!" vzkázala záchranářům zase Kristina. 

Video  Lukáš (21) se díky Sanitce splněných přání setkal s oblíbenými celebritami  - Sanitka splněných přání
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi