Nové vozy automobilka odhalila v pražském Fóru Karlín, kde nechyběli její ambasadoři. Zatímco sportovci Petr Čech (41), Lukáš Krpálek (33) nebo Vavřinec Hradilek (37) obdivovali auta, ve kterých sami jezdí, Tomáš Klus s manželkou Tamarou (36) rozehřáli hosty svým vystoupením. 

Zpěvák se tradičně na pódiu zul z tenisek a ponožek, aby se mu lépe tancovalo, což publikum ocenilo potleskem. V pauzách se manželé svěřili, kdo je lepším řidičem.

Zatímco já jsem skvělý v jízdě dopředu, Tamara dozadu. Ona miluje couvat a předvádí neskutečné věci. Zatímco na silnici dokáže ze všeho vycouvat, tak z našeho vztahu nikdy a za to ji velmi obdivuji, “ svěřil se Blesku Klus a Tamara jeho slova jen potvrdila.

Video
Video se připravuje ...

Tamara Klusová a Tomáš Klus - Volkswagen Markéta Reinischová, Daniel Kristl

To gastrošílenec Lukáš Hejlík (44) má nejlepší vzpomínky na své první auto, které je paradoxně stejné značky, kterou nyní prezentuje. „Dodnes mám své první auto v garáži a musím říct, že má dvacetinásobnou cenu, než mělo tehdy. Navíc jsme v něm s první manželkou zplodily naší dceru,“ přiznal Lukáš. Dceři Kláře je dnes 17 let a společně s otcem natočili rodinnou show Spolu & Hladoví. 

Vrcholem večera bylo vystoupení chlapecké taneční, pěvecké a striptérské skupiny Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Herec si během chvilky podmanil celé Fórum. Na jevišti řádil jak černá ruka a sklenku vína téměř nepustil z ruky. Neustále komunikoval s hosty a jedna z přítomných dam ho počastovala svou podprsenkou! Jirka si ji hrdě zavěsil na předloktí a jel dál...

Fotogalerie
74 fotografií