Bylo by divné, kdyby všichni poté, co kamery zhasnou, odešli domů. Sklenku něčeho ostřejšího si dali nejenom vítězové, snad sošku Anděla nikdo někde nezapomněl, v minulosti to byla celkem běžná věc, ale i jejich přátelé, kolegové a samozřejmě lidé, kteří po celou dobu přenos zajišťovali. 

Když manželé Klusovi dorazili na slavnostní večer, nic nesvědčilo o tom, že domů půjdou každý sám! Tamaře (36) se totiž chtělo pařit, ale Tomášovi (37) ne. A tak se páreček nějakou dobu dohadoval v předsálí, jak to tedy bude, ale Tamara neustoupila, a tak zpěvák šel domů.

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus přiznal: Syna moc nezajímám! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Zpěvačka Bára Poláková (40) po rozchodu s hercem a otcem jejich dvou dcer Pavlem Liškou (52) na akce chodí sama. S radostí se vítá, nebo baví s přáteli, ale kdo jí zahřívá lože, stále tají. Na večírku se bavila s Danem Bártou (54), ale ruku v ruce odešla s půvabnou brunetkou. 

Zpěvák roku David Koller (63) měl z Anděla radost. Při odchodu láskyplně olíbal svou půvabnou třetí manželku Annu (33), se kterou má synka Davida. 

Tzv. jazýčkovou pusu si dávala zpěvačka Rozálie Havelková (26) se svou kamarádkou. Rozálie poutala pozornost svým ohozem, a to jutovým pytlem. 

Zatímco dámy pro jistotu odhodily střevíčky s vysokými podpatky a odešly po svých, někteří pánové to měli u za..u, jak se tak říká, a ztřískali se, jak zákon káže. Posedávali nebo polehávali na ulici a čekali, až krapet naberou síly. V jednu chvíli musela zasáhnout záchranná služba, která byla po celou dobu přítomna. Ale šlo jen o nevolnost. 

Radost z vítězství v kategorii skupina roku měli pánové z J.A.R. Michael Viktořík (58) řádil v koncertním kostýmu a užíval si přítomnost žen, Roman Holý (58) se bavil s Otou Klempířem (60) nebo Danem Bártou. 

Fotogalerie
259 fotografií