Klus hraje hned ve dvou seriálech TV Prima, přesto se rozhodl natáčení upozadit. „V tuhle chvíli ještě víc natáčím, než zpívám. Ale v průběhu dvou měsíců se misky vah zase převáží na stranu hudebníkovu, protože dokončujeme novou desku a chci se vrhnout do víru koncertování, protože tam jsem si daleko jistější v kramflecích a mám z toho radost,“ řekl Blesku Klus, který hraje v seriálech ZOO a Zalez do spacáku.

Zatímco dcery umělecké geny podědily, syn to má jinak. „Alfréda moc nezajímám, co zpívám, ten má svůj hiphop, hardrock a především fotbal, takže do jeho skupiny nepatřím. Ještě do nedávna jsem byl přesvědčený, že se fotbal hraje na třetiny, proto vůbec nechápu, kde se v Alfrédovi vzala láska k fotbalu. Je to super, protože nemá čas trávit spoustu hodin v onlinovém prostoru, ale je na zahradě s kamarády a hrajou. Jsem překvapený, ale i vděčný, protože člověk má pocit, že předává nějaké geny, ale je to všechno jinak,“ tvrdí se smíchem zpěvák.

Tomáš se do 18 let věnoval modernímu pětiboji, takže mu pohyb není cizí, přesto je pro něj fotbal velká neznámá. „Když jsem ho zkoušel hrát, tak to vypadalo, že si z toho dělám srandu, přitom to myslím vážně. V tomhle jsem opravdu nic do vínku nedostal.“

Muzikant vystoupil na galavečeru organizace DEBRA, protože je velkým podporovatelem. Navíc byl velmi spjatý s Petrou Koudelkovou, která loni ve věku 30 let nemoci motýlích křídel podlehla.

Fotogalerie
46 fotografií