Na tiskovou konferenci před galavečerem, kde se slavily 20. narozeniny organizace, přišla Jitka v doprovodu holčičky Rebeky, která trpí vzácnou nemocí motýlích křídel.

„Rebeka si mě sama vybrala a na tento večer si pořídila nádherné šaty. Během programu se totiž objeví na pódiu s dalšími lidmi. Dostala jsem milou, ale velmi těžkou úlohu, a to zazpívat pacientům, kteří tu už s námi nejsou a odešli tam nahoru. Většinu jsem jich znala osobně, a tak je to pro mě velmi emotivní a nevím, zda to přes slzy dozpívám,“ svěřila se Blesku herečka, kterou podpořil její manžel Petr Čadek.

„Můj muž jde tu cestu se mnou už dlouho a Debra je jedna část života spojená s tou ostatní. Dlouho pracuje na různých vizuálních projektech, ale my jsme ho využili až teď. Vlastně podruhé natočil sérii spotů a udělal to krásně. S kameramanem Matějem Juhárem to udělali citlivý a nádherný,“ pochlubila se Jitka Čvančarová. Během večera se krátké spoty objevily na plátně a pro mnohé to byla velmi dojemná chvíle. Slzy tekly proudem...

Na oslavě, kterou provázela Jana Marečková, vystoupili Gospel Limited a kapela, která vznikla pro pacientku s nemocí motýlích křídel Petru, Jan Jelen Band. Celý večer korunoval svým vystoupením neúnavný Tomáš Klus(37), který má k Debře velmi blízko a loni na tuto nemoc zemřela jeho velká kamarádka Petra Koudelková.

Fotogalerie
72 fotografií