Předávání hudebních cen Anděl 2022 začínalo v přímém přenosu ČT ve 21:20, ale prostory v hale O2 universum v pražských Vysočanech se začaly plnit s velkým předstihem. A bylo se na co dívat. 

Zpěvačka Žofie Dařbujánová se stala jednou z nepřehlédnutelných dam večera. Na silonky si natáhla černé kalhotky, ňadro pod tylovým trikem zakryla srdíčkem a celému outfitu dominoval rudý plášť na jedno rameno. Samozřejmě nechyběly čerstvě nabarvené vlasy na červeno. Další z pozvaných žen přišla v pytli, ano v jutovém pytli s nápisem „Rychlá móda je na pytel“

Vdova po Miroslavu Žbirkovi Kateřina stejně jako loni přišla s kamarádkou, zpěvačkou Marthou. Ve stříbrné róbě se objevila Mariana Prachařová. Muzikant říkající si Kapitán Demo zvolil péřovou vestu, černou pletenou čepici a po boku ho zdobila půvabná manželka v bílém. 

Výstřednost doma nenechala raperka Sharlota. Bílý model doplnila károvým korzetem. Zpěvačka Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem jeden druhého trumfovali v hloubce výstřihu. Zatímco Jordy ukázal tetování, Emma svá drobná ňadérka. 

Naopak nadupaný dekolt předvedla Elizabeth Kopecká. Zvolila dlouhé šaty se spadlým ramenem a vysokým ropzparkem. 

Zpěvák a již bývalý člen skupiny Lucie David Koller vypadal ve smokingu elegantně a jeho manželka velmi sexy. Oblékla černé šaty s průstřihy na bocích. 

Zpěvačku Debbi doprovodil manžel, jeden ze členů J.A.R. Michael Viktořík se ukázal hned se dvěma ženami po bocích. Anna K. dorazila s kapelou, protože během večera vystoupí. Vsadila na šikovnost stylisty a návrháře Lukáše Macháčka. 

Zpěvačka Eva Burešová vynesla podobné šaty jako na Českém lvu, akorát tyhle byly bílé a s růžovým přehozem s obřími rukávy. Doprovodil ji kuchař Přemek Forejt v bílé volné haleně s rozhalenkou ve stylu filmového hrdiny ze snímku Černý tulipán, kterého ztvárnil Alain Delon. 

Influencerka a účastnice reality show Love Island Naomi Adachi se toho vůbec nebojí. Vynesla totiž šaty, které kompletně odhalují její těhotenské bříško.

Velkým překvapením je herečka Tereza Ramba v šatech, které odhalují břicho! Velmi neobvyklý model pro dvojnásobnou maminku.

Ceny Anděl 2023: Tereza Ramba
Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek
Zpěvák Milan Peroutka se nahodil do růžového obleku jako Růžový panter. Doprovodil ho manžel Dominik. 

Konečně se objevila Ewa Farna. Ano, je ve stejném modelu, jako na generálce. Stříbrné šaty s rozparkem a průstřih v dekoltu. Ewa vyzrála v sexy kost. 

Herečka a zpěvačka Bára Poláková přišla sama, ale laškovala s kolegou Janem Cinou.  

Hudebnice Terezie Kovalová nožku ve vysokém rozparku ozdobila podvazkem.

Přímý přenos začal vystoupením kapely Jelen a Hradišťan. Posléze se slova ujali moderátoři. Honza Dědek a Ivana Kulhánková

Zpěvákem roku se stal David Koller. „Je to potřetí, co tuhle sošku dostávám za zpívání,“ řekl muzikant. 

V kategorii Folk si sošku odnesla Marie Puttnerová za album Laila Tov. Zpěvačkou roku se stala Pam Rabbit. Cenu fanoušků Coca-Cola si odnesl zpěvák Marcell

V kategorii Klasika si cenu odnesli Martinů Voices, Lukáš Vasilek - Britten. Skupina roku: J.A.R. - Jezus Kristus Neexistus? 

Kategorie Alternativa a elektronika: Anna Vaverková - Pozdravy z polepšovny. Nová kategorie Společný projekt: Calin & Viktor Sheen - Roadtrip. 

Kategoriie Rock: Exorcizphobia - Spiritual Exodus. Skladba roku: Anna K. - Údolí včel (autor T. Vartecký).

Slovenské album: Hex - Kde je tu láska? Rap: MC Gey - O tatínkovi, který usnul. Objev roku: Tereza Balonová - Lampiony.

Kategorie Jazz: David Dorůžka, Robert Fischmann, Martin Novák - Gilgul.

Videoklip: dné - Traps In My Feed (feat. FVLCRVM) (režie L. Vacke). Album: November 2nd - November 2nd.

Nejočekávanější kategorii Síň slávy rozšířil Jiří Korn. Ten se jako jeden z mála nedostavil, protože měl představení v karlínském divadle a předtočil zdravici. 

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová na cenách Anděl: Proč ztratila zájem o Eurovizi? David Turek

Fotogalerie
139 fotografií