Milan před veřejností dlouho tajil, že ho víc přitahují muži než ženy, a tak byla jeho veselka na zámku Mcely velkým překvapením. Před oltářem si ANO řekl s o 8 let mladším Dominikem Roubínkem

Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě. Nechtěl jsem najednou bejt pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv,“ napsal na sociální síť zpěvák, kterému se hodně ulevilo a vztah s Dominikem si naplno užívá. 

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka - Muzikál Troja Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Se svými fanoušky sdílí jejich domácí chvilky a razantně změnil šatník. Ale není to jediná a zřejmě poslední změna v jejich svazku. 

Dominik přijal moje příjmení a je Peroutka, což byla administrativně ta nejjednodušší možnost. Ve hře bylo, že budeme mít oba ještě jedno příjmení, ale to by bylo o dost složitější. Já jsem vyměnil občanku, protože mám změnu stavu a mám tam registrovaný. Domča to měl o dost složitější,“ prozradil Blesku zpěvák. 

Manželé by si moc přáli společné dítě, ale oba si uvědomují, jak je to složitá a leckdy dlouhá cesta. „Každopádně chceme dítě, hodně se o tom bavíme, těšíme se na to, protože je to něco, co nás oba bude naplňovat. Jsme na to oba dva nějakým způsobem připravení, ale není to jednoduché téma, protože těch způsobů je několik,“ netají se Milan.

Fotogalerie
47 fotografií