Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

České lvy ovládl film Bod obnovy a seriál Volha. NEJ okamžiky lvího večera! Řádění Pekové, rozparek Farne i tmavá Plodková

/
  • Český lev 2024
    9. března 2024 ● 23:29

    Křišťálové sošky České filmové a televizní akademie Český lev jsou rozdány. Vítězové se radují, snad je někde cestou domů neztratí... Poražení gratulují, nebo skřípou zuby. Během večera došlo k několika zásadním a zábavným okamžikům. 

  • 1.

    Chybějící nominované hvězdy

    Tatiana Dyková a Kryštof Hádek byli nominovaní v hlavních rolích, přesto se galavečera v Rudolfinu nezúčastnili. Táňu to mrzet nemusí, v její kategorii zvítězila herečka Simona Peková, ale Kryštof sošku získal a převzal ji za něj Tomáš Jeřábek. Ten sám cenu za roli ve vedlejší roli získal, což bylo velké překvapení večera. 

    KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ČESKÉHO LVA NAJDETE ZDE

    Manželka Halka Třešňáková byla dojatá k slzám... Tomáš děkoval rodičům, manželce a všemožným kolegům. 

     

  • 2.

    Vykuřovač Eben

    Moderátor večera Marek Eben si rýpl do délky děkovných projevů vítězů, kteří někdy neví, kdy skončit. Zmínil tedy opatření, že když povolený čas hosté přetáhli, objevil se dým. Eben to nazval vykuřováním. 

     

    A k „vykouření“ během večera několikrát došlo...

  • 3.

    Pohublá Boková

    Před rokem na Lvech byla Jenovéfa Boková ve vysokém stupni těhotenství, letos překvapila velmi štíhlou postavou. 

     

    Herečka překvapila ještě tím, že byla jednou z členek doprovodné kapely na Lvech a hrála na housle. Během večera Eben dostal povolení, aby prozradil jméno její dcery, kterou přivedla před časem na svět - je to Ela. 

  • 4.

    Havlová s Rambou

    Těsně před začátkem přímého přenosu přišly Dagmar Havlová a Tereza Ramba. Herečky jsou velké přítelkyně, které se před kamerou sešly ve filmu Vlastníci. 

     

    Před několika lety na Lvech společně chodily na toaletu.

     

    Paní Dagmar zvolila černou róbu, Tereza červenou flitrovanou. 

     

  • 5.

    Rozparek Ewy Farne

    Zpěvačka Ewa Farna předala sošku herečce ve vedlejší roli. Ewa se svěřila, že ve třinácti neřešila, zda má na pódiu podprsenku, nebo ne, což teď řešit musí. A nemusí řešit ani své tělo, zhubla a ukázala, že její nohy jsou výstavní. Vysoký rozparek fialových šatů odhalil vše. 

     

    Prvního Lva si odnesla Milena Steinmasslová za Němá tajemství. „Gratuluji všem nominovaným a děkuji za krásné přijetí. Děkuju všem, kteří vědí,“ řekla Milena.

     

  • 6.

    Rozjetá Simona Peková

    Čerstvá držitelka lva herečka Simona Peková byla poprvé na slavnostním předávání a navíc sošku i získala. Není divu, že v tranzu byla na jevišti i mimo něj. Zřejmě i bude ještě nějakou dobu. 

     

    V 69 letech se během večera stala obdivovanou hvězdou. Simono, jen tak dál! 

  • 7.

    Novinka u Plodkové

    K nepoznání byla herečka Jana Plodková. Jemná blondýnka radikálně změnila barvu a je z ní brunetka. Zda ji k tomu vedla role, nebo jen nálada, se časem ukáže. 

     

    Každopádně jí to pořád sluší a nic se nemění na tom, že její subtilní postava by i v pytli vypadala na jedničku. V metalickém modelu dorazila, navíc s přítelem Filipem Žilkou

  • 8.

    Pavlíček o berlích

    Kytarový mág Michal Pavlíček přišel o berlích. Zřejmě kvůli potížím v oblasti nohou. Když dostal Lva za nejlepší hudbu k filmu Tancuj Matyldo, tak v pohodě vyšel na pódium. Navíc berle sladil s barvou motýlka a pásu, krásná fialová. 

  • 9.

    Zraněná Regina

    Dostat nominaci v tomhle věku je hodně dobrý. Nevím, jestli je to můj večer, a pro ten film je to prima. Nikdy jsem na Lvech nebyla a užiju si to. Pokud by to nevyšlo, tak bych všem přála, aby se jim taková role dostala do ruky,“ řekla Blesku Regina Rázlová, která má poraněnou ruku. „Jako každý důchodce jsem spadla na náledí,“ vysvětlila herečka, která cenu nakonec nezískala.

     

    Regina byla nominovaná za postavu ženy trpící Alzheimerovou chorobou v tragikomedii Tancuj Matyldo. 

  • 10.

    Neposedný dekolt Issové

    Velkým překvapením byl hluboký dekolt herečky Kláry Issové. Brunetka předvedla svá drobnější, ale krásná ňadra. Respektive spíše celý večer bojovala, aby je neukázala v plné kráse.

     

    Herečka zvolila odvážný model šatů od Elisabetty Franchi. O celý styling se postaral Jiří Hofbauer, který vybral šperky Roberto Coin z ikonické kolekce Venetian Princess s černými diamanty.

    Fotogalerie
    258 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 32

Renata Veselá: A Klara Issova si spletla akci ne?

(10. 03. 2024 19:59)

Renata Veselá: Pana Jeřábka mám ráda. Dobrý herec.

(10. 03. 2024 19:58)

jarulkaa: Rozjetá a sjetá

(10. 03. 2024 19:18)

Uživatel_5584998: Musíte si uvědomit, že první dělnický prezident Ing Klement Gottwald vyzval k likvidaci třídního nepřítele se zbraní v ruce. Tak se toho někteří drželi a vraždili. Chápu, že vy jste jiný, čestný a každé násilí je vám cizí.

(10. 03. 2024 17:51)

Uživatel_5584998: A kdy tedy byla kultura na vrcholu?

(10. 03. 2024 17:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy