Na snímku, který slovenská kráska Lela Vémola (za svobodna Ceterová) sdílela na instagramu, působí jako bohyně léta. Uvolněná, s opálenou kůží, dokonale upravenými nehty a vražedně rafinovanými upnutými bikinami, které jen zdůrazňují její dokonalou postavu, si užívá v bazénu na plovací nafukovačce. A leckdo by se k ní rád ve vodě připojil!

Svůdný obrázek dopnila komentářem „Sunshine is the best medicine“, který v překladu znamená „Sluneční záře je ten nejlepší lék“. Vše doplnila emotikony sluníčka a nechala své fanoušky, ať se v komentářích nadále rozplývají nad její dokonalou figurou. Její manžel, zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola (38), kterého si vzala na pražské Občanské plovárně v červenci 2022, může být jenom pyšný!

V jejich společném životě nebylo vše vždy jen slunce a rozkoš, jelikož se proslavili svými bouřlivými vztahovými eskapádami plnými údajných milenek, ale podle Lelina úsměvu se zdá, že je vše nyní na dobré cestě. A stále je nepochybně co se dozvídat a hlavně… na co se podívat.

Video
Video se připravuje ...

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti. Blesk.cz

Fotogalerie
46 fotografií