Kateřina Brožová se poslední dobou jakožto majitelka dvou pejsků hodně natrápila. Nejen, že tragicky přišla o svého milovaného čtyřnohého parťáka Jordyho, ale starosti jí přidělal i její druhý pejsek jezevčík Maxík, kterého v jeho 14 letech trápily problémy s dýcháním.

„Maxíček… V létě mu bude 15. Dnes dvakrát na veterině… Jinde než dřív… Hůř se mu dýchá, máme antibiotika a předchozí léky na tlak a srdíčko,“ napsala na sociální síť herečka, která se bála o život svého psího mazlíčka, takže urychleně vyhledala lékařskou pomoc. „Maxík se včera zhoršil, byl celou noc na kyslíku, další ATB… Dnes lepší,“ informovala druhý den poté Brožová o stavu probíhající léčbě na veterinární klinice. Ovšem jak se svěřila, pochopitelně se už jednalo o jinou kliniku, než je klinika, kde předtím neuhlídali jednoho z jejích pejsků, a došlo tak k obrovské tragédii.

Maxík jede domů

Nyní přináší herečka konečně skutečně dobré zprávy. Na instagramu se totiž svěřila fanouškům, že její nemocný pejsek Maxík konečně jede domů. „Maxíček…střídavě doma a na klinice na kyslíku... už poněkolikáté,“ napsala herečka na sociální sítě, k čemuž připojila symbol sepjatých rukou v modlitbě a ustaraný emotikon. Dle jejího výrazu s nadějným úsměvem lze ovšem soudit, že je jejímu nejlepšímu chlupatému příteli snad konečně lépe.

Museli si pořídit kyslíkový box

I když je Maxík konečně doma, starostlivá herečka už raději nic neponechává náhodě. Svému pejskovi se proto rozhodla poskytnout i doma tu co nejodbornější péči a bezpečí, čehož může dosáhnout díky speciálnímu kyslíkovému boxu. Na videu, které zveřejnila umělkyně na instagramu, v něm pejsek spokojeně polehává a je vidět, že v něm má skutečné pohodlí. Dvířka zdravotní plastové boudičky jsou na zip, takže je možné je kdykoliv zapnout i rozepnout. Navíc v Maxíkově novém příbytku nechybí ani pohodlná deka s matrací tak, aby se v něm pejsek cítil co nejpříjemněji.

„Maxíkův kyslíkový box. Díky hodným lidem, kteří pochopili, že nemůžeme čekat až něco přijde na sklad, se podařilo rychle sehnat a dovézt tento psí box a sehnat i kyslíkové bomby s příslušenstvím. Jsme tedy doma vybaveni, když by Maxíkovi nebylo dobře, huraaaa,“ napsala na svůj instagram k videu, kde si pejsek zjevně hoví v bezpečném boxu, který mu má pomáhat, spokojená Brožová. A nám nezbývá, než popřát Maxíkovi i Kateřině hodně sil a hlavně pevné zdraví.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová pohřbila Jordyho: Bolest a slzy... Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
99 fotografií