Nemocný Jordy zmizel v noci na 10. ledna z pražské kliniky Jaggy, kde se o něj starali po dobu dovolené Kateřiny Brožové na Maledivách. Po několika hodinách pátrání ho srazil vlak a vážným zraněním podlehl. „Velmi litujeme celé události, která nebyla systémovým pochybením, ale šlo o osobní selhání naší pracovnice, která miluje zvířata a chtěla psům při dlouhém pobytu u nás dopřát více pohybu ve větším kotci,“ omlouvala se ihned klinika. Jenže Brožová to jen tak nenechá.

Je to lajdáctví

„Já nejsem člověk, který by se chtěl mstít za to, co se mu stalo, to nemám v povaze. Ale jsou situace, které někdo zaviní, a myslím si, že by za to měl nést odpovědnost. Tím spíše, že se takovým věcem dá velmi snadno zabránit,“ plakala během rozhovoru pro Blesk herečka. „A prostě to jen vypovídá o nějakém lajdáctví, které trvalo několik let, protože ten prostor tam není zabezpečený. To, co se stalo, je nepřijatelné, neomluvitelné a budu to řešit právně, tedy trestním oznámením,“ dodala herečka v pauze během divadelní zkoušky.

Trápení s pohřbem: Pochová ho doma!

„Jodyho pohřbím doma. Čekala jsem, až opadnou mrazy, teď nás to čeká,“ řekla Blesku Kateřina během víkendu. Svého druhého pejska, jezevčíka Maxíka (14), má teď raději stále u sebe. „Oni na sebe byli hodně vázaní, tak ho beru s sebou. Navzájem si děláme společnost,“ podotkla.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová - A do pyžam - divadelní premiéra Luboš Procházka, Daniel Kristl

Fotogalerie
39 fotografií