Hned zpočátku týdne měla Jiřina Bohdalová pěkně na pilno. Odpoledne se konal křest nové knihy spisovatelky Haliny Pawlowské, kam dostala pozvánku. A tak nelenila, hodila na sebe černé kalhoty a halenku, přes to vzorovaný svetr, šálu, bílé boty a vyrazila v dobré náladě do společnosti. 

Při setkání s Pawlowskou se objaly, Bohdalová si nechala od autorky podepsat její knihu a pak už s úsměvem na tváři klábosila s ostatními kolegy z branže. A že se jich tam kvůli Halině sešlo. Nechyběli ani tací, kteří do společnosti tak často zase nevyrážejí, jako Jan Kanyza, Pavel Nový, s hůlkou přišla i Iva Hüttnerová, dorazila také Jitka Zelenková, Heidi Janků, Kateřina Brožová, Petra Černocká, Vladimír Kratina, Václav Upír Krejčí nebo třeba Aleš Cibulka s partnerem Michalem Jagelkou. Na housle jim během odpoledne zahrál Jaroslav Svěcený

Bohdalová by si povídala ještě dál a dál, ale čekala ji další společenská akce. A sice křest nového alba hitmakera Michala Davida. Jako čiperka tedy jen přeběhla pár ulic a už se vítala se samotným zpěvákem. Na mejdanu se jí ochotně ujal podnikatel a majitel rozvadovského casina King’s Leon Tsoukernik, se kterým si také dala sklenku sektu na baru. Jen co Michal David vyskočil na pódium a začal zpívat největší pecky ze svého repertoáru, usadila se v první řadě, aby měla nejlepší výhled. Pak společně s ostatními zpěvákovi pokřtila jeho album, popřála mu mnoho štěstí a v brzkých hodinách se odebrala domů. 

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská Petra Koubková

Fotogalerie
60 fotografií