Herečka a manželka zesnulého prezidenta Václava Havla už v minulosti proslula humorně laděnými fotkami, kterými zásobovala internet. Za zmínku stojí určitě nezapomenutelné a legendární foto z jejího instagramu, na kterém si nejsme jistí, zdali spí, bdí, nebo opravdu sjíždí schody po zádech.

Dagmar Havlová je instagramová trendsetterka.
Autor: Instagram

Na svůj umělecký záměr z minulosti teď navázala. Z pospávání na schodech přešla na spící fotky na slunci! Jen její úsměv na tváři a stín vlastní ruky s mobilem na nich prozrazují, že je naše královna inscenace stále vzhůru.

Sluneční siesty tak v ostatních vzbudili nejen přející závist, ale i občasné škubání koutkem, kdy se člověk musí sám sebe ptát: „Je toto ještě realita?“

Ale podle komentářů se zdá, že motivace herečky je opravdu jen prosté štěstí z toho, že je konečně hezky: „Vyšlo slunce. Raduju se z maličkostí, z krásného dne, z kytek, co raší ze země, květů na stromech. Hezký čas přicházejícího jara všem,“ napsala k fotkám. „Aspoň chvíli. Je to tak příjemné! Těšíte se taky tak moc na sluníčko?“ dodala. 

My můžeme jen ostražitě vyčkávat, jestli se z Dagmar Havlovéstane opravdu trendsetterka (pozn. red.: Člověk, který udává nový módní směr) nebo její laškování s fotkami zůstane nadále zapomenuto.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdné Inkognito: Před kamerami to rozjela Bohdalová s Havlovou! Došlo i na polibky. FTV Prima

Fotogalerie
39 fotografií