Někteří hned po skončení odešli domů, ale většina se zdržela a s chutí si dali sklenku vína. Vesele se pokuřovalo a diskutovalo na schodech Rudolfina. Rozebíralo se, kdo vyhrál, kdo měl vyhrát, kdo neměl vyhrát a samozřejmě další filmové počiny, na kterých se už pracuje. 

Společně přišly a společně odešly. Řeč je o Dagmar Havlové a Tereze Rambě. Dámy se vesele bavily nejenom spolu, ale i se zpěvačkou Ewou Farnou, které to ohromně ve fialových šatech s vysokým rozparkem seklo. Při odchodu se herečky, které jsou velké přítelkyně, vzájemně podpíraly. Přeci jenom prudké schody, dlouhé róby, vysoké podpatky... Tady je opatrnost na místě. 

Video
Video se připravuje ...

Příchody na Českého lva: Kdo zazářil na červeném koberci? David Turek, Daniel Kristl

Jiří Bartoška s manželkou Andreou brzy odcházeli domů, v posledních dnech byl herec na roztrhání, ať už hrál v Divadle Kalich, nebo byl na galavečeru českého designu. Je potřeba si trochu odpočinout a nabrat síly, karlovarský festival se blíží. 

Zlověstné schody se pomstily těm, kdo si dali o sklenku navíc a ztratili balanc. Někdo se jen zapotácel, ale jedna z dam si slušně ustlala. Hodně lidí si na schody sedlo, ať už sledovali mobily, nebo se tulili. 

Nominovaní herci Jan Nedbala a Oskar Hes sice nevyhráli, ale vítězný doutník si na schodech zapálili. Nechyběly drinky v rukách, oba se před začátkem shodli, že alkohol poteče proudem. 

U jedné partičky bylo i miminko v kočárku. Zřejmě maminka stále kojí, a tak muselo s rodiči na party. Venku v klidu spalo a tatínek si dopřával pivko.

PODÍVEJTE SE NA BOHATOU FOTOGALERII ČLÁNKU

Fotogalerie
243 fotografií