Mohlo by se zdát, že moderování přímého přenosu vyhlášení cen Českého lva je prestižní záležitostí, ne však pro moderátorského matadora Marka Ebena.

„Zlobím se na sebe, protože je to pekelný stres,“ prozradil v rozhovoru pro Radiožurnál. Bez obalu přiznal, proč nabídku dlouze zvažoval.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ČESKÉHO LVA ZA ROK 2023 NAJDETE ZDE

„Nejvíc jsem se obával, že se filmy nepovedou a nebude co slavit. To je nepříjemné, když se to stane, protože člověk se na ty filmy podívá a řekne si – propánakrále, co já mám o tom říct hezkého. To letos není ten případ. Viděl jsem všechny filmy, a všechny jsem je dokoukal. Fakt je to docela hezká kolekce, některé jsou bezvadné, některé jsou zajímavé, vždy tam můžete najít něco, co je na tom impozantního. Není tam nic, co by člověk šmahem mohl odsoudit,“ dodal hvězdný moderátor.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Marek Eben otevřeně o StarDance: Čeká mě těžká zkouška! Hana Höschlová

Naposledy!

Příští rok ho diváci v roli průvodce večerem už nejspíš neuvidí. „Měl jsem pauzu, dělal jsem to před deseti lety a myslím, že teď to bude definitivně naposled. Ale ještě jednou si to zkusím,“ měl jasno Marek.

„Myslím, že to je jako když lezete do hor – předpokládám, že když lezete dolů, řeknete si, že to bylo naposled. A pak člověk zezdola zase kouká nahoru a říká si: Přece jenom by to stálo za to ještě jednou to zkusit,“ vysvětlil Eben, jak se organizátorům povedlo ho znovu získat.

Fotogalerie
241 fotografií