Herečka Dagmar Havlová si na sociální síti povzdechla, že si už dlouho nebyla odpočinout v nějakém „relaxačním centru“. V dobách, kdy ještě žil její druhý muž, někdejší prezident Václav Havel, přitom tyto společné kratochvíle vyhledávali. „S manželem jsme často trávili dovolenou v Tyrolích,“ prozradila.

Zatímco ona preferovala na západu Rakouska pohyb na čerstvém, čistém vzduchu, a dopřávala si dlouhé procházky s pejsky, slavný politik a zároveň dramatik, jenž dal vzniknout mnoha divadelním hrám, upřednostňoval před sportem posezení v hospůdkách. „A když bylo zachmuřeno, tak do kádě,“ doplnila Havlová.

Svá slova doprovodila na instagramu snímkem, co dokumentoval jeden takový výlet - a ten svými „lajky“ ocenila nejenom řada jejích fanoušků, ale i kolegů a kolegyň z umělecké branže - třeba moderátorka Martina Jandová (54), herečky Petra Nesvačilová (38) a Tereza Brodská (55), herec Václav Kopta (58), zpěvák Matěj Ruppert (45) a další.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová – holka z porcelánu všechny překvapila svým smyslem pro humor. Videohub

Ty všechny bývalá první dáma vyzvala k tomu, aby si i oni udělali „relax dle svých možností“, tedy například tím, že se naloží do vany, přečtou si pěknou knihu, podívají se na hezký film, zajdou na výstavu nebo do divadla, anebo si dopřejí dobré jídlo. „Já jdu na to,“ oznámila všem Havlová, s láskou ctící vzpomínku na svého muže.

Fotogalerie
52 fotografií