Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Opilý „Romeo“ se v Boršově vloupal do domu: Chtěl být se svou milou, skončil ve vězení

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: hpe - 
13. března 2024
10:45

Mladík z Boršova nad Vltavou se v neděli 10. března v pozdních večerních hodinách vloupal do rodinného domu na kraji města. Podle všeho se zde chtěl setkat se svou milou. Podnapilý milenec však vzbudil spící rodiče, kteří na něj okamžitě zavolali policii.

Romeo z Českobudějovicka si zvolil poněkud netradiční typ návštěvy. Rozhodl se svou vyvolenou neohlášeně překvapit uprostřed noci v domě jejích rodičů. Odvahu mu zřejmě dodal alkohol v krvi. Jakmile se mu podařilo proniknout do útrob stavení, neměl vůbec vyhráno. V ložnici se mu totiž podařilo vyrušit ze spaní majitele domu. Těm mladíkova přítomnost nebyla zrovna po chuti a rázem narušitele vybídli k okamžitému odchodu.

Překvapení rodiče vzápětí informovali policii. Na místo obratem dojeli strážníci z oddělení hlídkové služby České Budějovice. „Po získaném popisu osoby provedli pátrání v blízkém okolí, kdy díky spolupráci s občany se během necelé hodiny podařilo zjistit pobyt zmíněného mladíka, kde ho zadrželi,“ uvedl mluvčí Milan Bajcura v policejní zprávě. Opilého milovníka převezli policisté na vyšetření do zdravotnického zařízení a posléze do policejní cely, kde setrval až do vystřízlivění.

V případu byly realizovány úkony zkráceného přípravného řízení pro podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. O trestu rozhodne zhruba za dva týdny soudce okresního soudu.

Video  Mladý pár v Brně na nástupišti napadl a zbil maminku.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání