Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dvě láhve vína a hurá za volant: Opilá řidička kličkovala před policií, trefila obrubník i cizí auta

Autor: rv - 
12. března 2024
19:50

Přímo před policejním autem kličkovala řidička (46) škodovky v Pardubicích. Při své spanilé jízdě trefila obrubník, poškodila si přední kolo, ztratila poklici, ale uháněla dál. Ne dlouho. I když strážce zákona přesvědčovala, že alkohol nepila, nadýchala přes dvě promile. A ukázalo se, že toho má na triku víc. Na místě přišla o papíry.

Policisté řidičku, šněrující vozovku, stopli. Když otevřela dveře auta, vyvalil se na hlídku nezaměnitelný lihový odér. Žena bez uzardění tvrdila, že alkohol před jízdou nebyl. Platné jí to ale moc nebylo.

Video  Řidička si po dvou láhvích vína sedla za volant, bourala a kličkovala před policisty.  - PČR
Video se připravuje ...

„Domněnku policistů potvrdila pozitivní dechová zkouška s hodnotou 2,07 promile,“ potvrdila policejní mluvčí Andrea Muzikantová. To nebylo zdaleka vše. Strážci zákona zjistili, že auto opilé řidičky má kromě kola poškozenou i přední část.

Žena přiznala, že už jednou sjela ze silnice a při návratu na vozovku bourala. „Přejela přes šíři vozovky k levému okraji, kde narazila do zaparkovaného vozidla značky Opel Astra. Vlivem nárazu došlo ještě k poškození druhého, za ním stojícího vozidla značky Škoda Octavia,“ doplnila mluvčí.

Škoda se vyšplhala na 25 tisíc korun. Opilá přišla na místě o papíry. Navíc jí za ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí až tři roky v base.

MADONNA ( 12. března 2024 23:45 )

A teď hurá do basy, aby to už nikdy neudělala!! S takovouhle stupidní 🐄 se nedejbože potkat na silnici, tak je malér na světě!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání