Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Honička jak z filmu kvůli neuhrazené dálniční známce: Policisté se po zadržení řidiče nestačili divit!

Autor: btk - 
1. února 2024
14:52

Honičku připomínající epizodu Kobry 11 si zažili liberečtí celníci a policisté ve zběsilém trysku za bílou octavií, kterou policisté pronásledovali kvůli neuhrazenému dálničnímu poplatku. Řidič vozu se pokusil ujet, to se mu však nepodařilo. Měl dva zákazy řízení!

„Řidič na poslední chvíli strhl vozidlo a pokračoval vysokou rychlostí po D10. Celníci řidiče dojeli a snažili se vozidlo znovu zastavit. Řidič ale na výzvy celníků nereagoval a svou rychlou a nebezpečnou jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. Ve snaze hlídku setřást dokonce couval na rychlostní silnici I/35,“ cituje Deník.cz mluvčí Celního úřadu pro Liberecký kraj Amálie Kolářová.

Hlídka chtěla auto zastavit na dálnici D10 směrem na Březinu, a to kvůli neuhrazenému dálničnímu poplatku. Auto ale na výzvu nereagovalo a pokusilo se policistům ujet.

Video  honička kvůli nezaplacené dálniční známce  - Celní úřad pro Liberecký kraj
Video se připravuje ...

Do honičky s bílou Škodou Octavií se zapojili jak liberečtí policisté, tak celníci. Společnými silami se jim podařilo řidiče dopadnout u sjezdu na Liberec – Vesec. Dechová zkouška a test na drogy neprokázaly, že by muž řídil pod vlivem, zato měl řidič dva zákazy řízení. V případě prokázání viny mu hrozí odnětí svobody až na dva roky.

Video  Zfetovaný řidič ujížděl policistům, skončil v bahně  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

MADONNA ( 1. února 2024 23:17 )

🤣🤣🤣

MADONNA ( 1. února 2024 23:17 )

Kdyby tam byl Simír, tak ten by ho čapnul hned 🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání