Ve světě hudby došlo k velké ztrátě. Ľubomír Rác, známější pod svým uměleckým jménem DJ Just Frost z Rimavské Soboty, svět nečekaně opustil v plném rozkvětu své kariéry a života. Příčinou bylo genetické onemocnění, které vyústilo v neúspěšnou operaci aorty.

DJ Just Frost byl známý svou spoluprací s řadou hvězd, jako jsou Rytmus, Ego, Separ, DJ EKG a Milan Lieskovský. Jeho hudba a energie na pódiu přitahovaly posluchače po celém Slovensku i za hranicemi. Svojí kreativitou a vášní pro hudbu si získal srdce mnoha fanoušků a kolegů v hudebním průmyslu. Rodina a přátelé jsou zdrceni.

„Ľubkovi diagnostikovali vzácné genetické onemocnění srdeční aorty. Měl ji velmi zvětšenou. Podobně byl na tom i jeho otec,“ svěřila se hudebníkova maminka. „Poté byl přemístěn do Nemocnice Na Homolce v Praze, kde měl v úterý podstoupit transplantaci srdeční aorty. Bohužel, po uvedení do narkózy a začátku operace aorta praskla a synovi už nebylo pomoci,“ dodala pro web cas.sk.

Matka Janka, která se o svého syna starala, se nyní musí vyrovnat s obrovskou ztrátou. Plánuje pro Ľubomíra velkolepou rozlučku, která by měla odrážet lásku a vášeň, kterou do světa hudby vložil.

Video
Video se připravuje ...

Patrik "Rytmus" Vrbovský na svatbě Vémoly: Co je v manželství nejdůležitější? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
29 fotografií