Dům rappera Patrika Vrbovského (47) alias Rytmuse a moderátorky Jasminy Alagič (34) ve slovenském Malinově nedávno potkala nevítaná návštěva, když se na pozemek vloupali dva neznámí muži a rodině odcizili majetek za více než dva miliony korun.

Rodina přitom chová královskou pudlici Dafné, která v době loupeže zůstala doma, zatímco si manželé se synem užívali v Dubaji. Pudlice spokojeně odpočívala ve své boudě, když se na pozemku najednou objevil zakuklený lupič...

Lupič? Kamarád!

Její následná reakce teď baví celý internet: Namísto toho, aby se na neznámého muže vrhla nebo se ho snažila zastrašit, v klidu vylezla z pelíšku, vrtěla ocasem a chovala se, jako kdyby šlo o jejího kamaráda – bez nejmenšího náznaku nepřátelství nebo agresivity. Zatímco zloděj odnášel věci za miliony, ona jen vesele běhala kolem něj. Lidé teď fence z legrace přezdívají „nejpřátelštější pes na světě“.

Nová teorie

Objevily se ale i spekulace, že chování psa může mít jednoduchý důvod. „Nebo ten pes zloděje poznal. Toto je jeho teritorium a pes si obvykle svoje teritorium chrání,“ myslí si někteří na sociálních sítích, kde se o případu rozběhla vášnivá diskuze.

Video
Video se připravuje ...

Záznam z vloupání do vily Rytmuse a Jasminy. Jejich pes se se zlodějem kamarádil. Slovenská policie

Fotogalerie
40 fotografií