Survivor Česko & Slovensko se na Voyo vysílá od úterý 27. února. V první epizodě soutěžící obou kmenů, "celebritních" Titánů i Lovců, prožili deštivou noc. Neměli moc času si postavit pořádný přístřešek. Navíc Titáni, kteří prohráli první souboj, nezískali křesadlo a neměli si jak rozdělat oheň. Nepodařilo se to dokonce ani Martinu Mikyskovi (30) alias Mikýřovi, který se chlubil, že má za sebou kurz přežití a umí rozžehnout oheň pomocí luku.

První náznaky dusna nastanou, když Ornella Koktová (31) zkritizovala zpěvačku a influencerce Adélu Krejdlovou (22), že je pasivní a nic nedělá. "Je to věčnej povídač, co stojí v rohu a kouká na to, jak ostatní něco dělají," má jasno. I v kmeni Lovců nastalo drama, a to když se opernímu pěvci Michaelovi (33) udělalo tak špatně, že zkolaboval a musel být převezen do nemocnice.

Dva soutěžící, jeden z každého týmu, tedy od Titánů MMA bijec Samuel Pirát Krištofič (34) a od Lovců vysokoškolačka Veronika (23), se pak účastnili speciální mise, ve které uspěli - a tak oba získali polovinu imunity a informaci, že druhá polovina je schovaná na jejich ostrovech. Oba se domluvili, že to svým kolegům zatají. Po návratu u Lovců došlo k nedůvěře vůči Veronice a vznikají první alianční domluvy…

Neméně zajímavé to bylo i během druhého dílu. Moderátor Ondřej Novotný (46) do hry přivítal další čtyři soutěžící. Těmi jsou účastnice Love Islandu Rachel (22), zpěvák skupiny Skyline Jakub Bína (39), investor Radek (39) a barmanka Kateřina (30). Dění na ostrově to rozhodně rozdmýchalo. Ukáže se například, že Radek a Jakub se znají ze základní školy, přičemž Radek připomene nepříjemné zážitky hraničící se šikanou, které má s Jakubem spojené.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Vyhrocená hádka FTV Prima

Také proběhnul noční konflikt v kmeni Lovců, kde hotelový manažer Jack (34) pocházející z Káhiry ztropil scénu a odmítnul spát vedle art directora Bandurka (29) kvůli jeho chrápání. Konflikt řešil zejména hasič Filip (24), který se pasoval do role samozvaného vůdce týmu. Došlo na hádku a slovní útoky na rodinu. Celý díl ale samozřejmě vyvrcholil prvním duelem, po kterém někdo musel opustit ostrov a se soutěží se rozloučit. Tou osobou se stala - Adéla. Nejprve ji označil kmen. Do duelu s ní šel Mikýř, jenž se vzdal své imunity a dal ji zpěváku Sebastianovi (32).

V duelu ale Adéla neuspěla a její sen stát se první ženskou vítězkou československého Survivora, což by podle ní ocenily všechny feministky, se tak nesplní. "Byl by to takový milník pro nás všechny. Obětovala jsem tomu strašně moc, abych tu mohla být, co se týče fyzična, ale hlavně co se týče po psychické stránce. Nechci tady určitě promarnit ani jeden den, vidím jenom jeden cíl - titul Survivora," kasala se přitom Adéla ve svém medailonku ambiciózně. Podle reakcí na sociálních sítích nebyla ale moc sympatická ani divákům.

Fotogalerie
128 fotografií