Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Náhlá smrt politika: Benjamín (†31) dostal za volantem infarkt! Zůstala po něm dcera a těhotná manželka

Náhlá smrt oblíbeného slovenského politika: Benjamín Schlesinger dostal za volantem infarkt
Náhlá smrt oblíbeného slovenského politika: Benjamín Schlesinger dostal za volantem infarkt  (Autor: Facebook/@BenjamínSchlesinger )
Autor: hpe - 
20. února 2024
16:50

Rodinu Benjamína Schlesingera (†31) zasáhla během minulého týdne obrovská tragédie. Nadějný slovenský politik nečekaně zahynul na následky infarktu. Srdeční příhoda ho překvapila za volantem. V nemocnici stačil před smrtí manželce a malé dcerce vzkázat, že je miluje.

Středoškolský učitel a politik ze Sabinova zemřel minulý týden. Místo oslavy svátku všech zamilovaných skončil v nemocnici, odkud už se nevrátil. Zanechal po sobě roční dcerku Rebeccu a těhotnou manželku. Smrt přišla nečekaně v podobě akutního infarktu myokardu. Pod příspěvkem na jeho facebookovém profilu vyjádřilo soustrast mnoho lidí, kteří uznávali jeho práci pro místní komunitu. Mezi nimi i kolegové ze slovenské Pirátské strany.

Na svou milující rodinu si Benjamín vzpomněl i v posledních chvílích svého života.  „Telefonovala jsem se zdravotní sestrou, která s ním byla v posledních chvílích jeho života. Mluvil jí o mně a naší rodince. Jeho poslední slova byla: ,Miluji všechny.' To, že čekám děťátko věděl jen tři dny. Tak moc se na něj těšil... Se sestřičkou mluvili i o našem děťátku. Prozradila mi, že mluvil jen úsečně. Jeho mozek ve stavu blížící se smrti vyčlenil jen na ta nejdůležitější slova pro jeho život,“ popisuje manželka Kristína v článku pro Nový Čas. Na podporu rodiny pozůstalých se rozběhla finanční sbírka, kterou založila Škola uměleckého průmyslu v Prešově, kde Benjamín vyučoval. 

Video  AAA Černochová v Hráčích: "Chtěli mě za prezidentku". A proč spí s telefonem pod hlavou, kolik nás stojí armáda a kde se vzala na svatbě Ovčáčka?  - hrc, Fameplay Live/Blesk
Video se připravuje ...

dana lattova ( 21. února 2024 12:27 )

👍👍👍

Jirik-ta ( 20. února 2024 17:49 )

Poslušně nehlásím (youtube)
(htt­ps://y­outu­.be/mF­KsjxWi­4Kc)

Jirik-ta ( 20. února 2024 17:48 )

e.lesanova ( 20. února 2024 17:44 )

Začíná se to stávat příliš často, mladí muži, střední věk...ale není zájem zjišťovat důvody byť se nabízejí...farmako kšeft to nepustí 👎

pfoto1 ( 20. února 2024 17:23 )

V dnešní době už naprosto běžné až všední. Škoda mladého života, ale má vůbec smysl ptát se v těchto případech, jestli náhodou nebyl zabodaný?

Zobrazit celou diskusi