Mašlíková i se šestiletým Andreasem aktuálně hledají nový domov. Modelka a moderátorka, která se před rokem dala na prodej nemovitostí, začala rozvodové řízení už před půl rokem, do teď ale s manželem žije ve společné domácnosti. 

„Hledám výjimečné bydlení. Nebudu se stěhovat jen tak někam, abych vypadla. Mělo by mě to okouzlit a očarovat. Může to být klidně novostavba nebo nějaký menší domeček. Byla bych ráda za terasu nebo předzahrádku. Ale ty aktuální ceny pronájmů jsou nesmysl. Ale lepší to asi hned tak nebude a nebudeme spolu žít další tři roky, že bych čekala, že by to mohlo klesnout. Samozřejmě se nám vzájemně uleví, až to oddělíme,“ popsala pro Super.cz

A proč vlastně bydlení hledá máma s malým synem, a ne táta zápasník? „Je to osobní, André to tak chtěl. Prostě je to na mně a nechci zbytečně vířit nepříjemné vody,“ vysvětlila Mašlíková. 

Ačkoli už se těší na vlastní prostor, říká, že společné soužití brzy již ex-manželů zatím v rámci možností funguje. „Jsme dva rozumní lidé a doufám, že to tak i zůstane. Fungujeme úplně normálně. Věřím, že pro spoustu lidí je to asi šok, ale jak to u nás trvalo dlouho a už jsme asi rok měli problémy, tak jsme se naučili komunikovat,“ prozradila. 

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková o Valentýnu a rozvodu: Pro chlapy jsem oříšek! Matyáš Janíček

Fotogalerie
64 fotografií