Hanka o další operaci poprsí psala už na jaře. Ale jelikož chtěla, aby se jí ujal vyhlášený plastický chirurg Juraj Payer, tak si musela počkat. 

Je potřeba něco poopravit, ale je to estetická záležitost. Pan doktor je momentálně největší špička u nás,“ tvrdí Mašlíková, která má už po operaci a ve čtvrtek ji propustili do domácího léčení.

„Byl to esteticky zákrok na úpravu. Úprava poklesu u jednoho prsu a lehká korekce výplní vlastním tukem v místech, kde bylo potřeba, aby nebyla asymetrie,“ objasnila Blesku zákrok Hana.

Milovnice posilování si tak na několik týdnů bude muset tahání činek odpustit a být ve zpevňující podprsence v klidovém režimu. 

Video
Video se připravuje ...

Mašlíková se chlubí svaly, ale ty jsou jen naoko!? Uvnitř je slabá a musela vyhledat odborníka Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Modelce do prsou řezali už potřetí. První zvětšení podstoupila před 16 lety. „Nechala jsem si svá prsa zvětšit na plné čtyřky, protože přece když už to stojí tolik peněz, tak nebudu troškařit, že jo,“ přiznala blondýnka, která si v roce 2018 nechala ňadra zmenšit.

Výměna implantátu u mě byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že implantáty mají prasklinky. Bylo to tedy hlavně ze zdravotního hlediska. Implantáty bylo tedy nutné vyměnit a při té příležitosti jsem zvolila i rovnou menší velikost,“ vysvětlila Hanka.