Herečka a zpěvačka v jedné osobě se v pondělí podělila na svém instagramu o několik informací ze zákulisí svých muzikálů. „Zraněnou nějakou končetinu jsem měla tisíckrát. Blbka jsem si třeba během představení Jesus Christ Superstar nikdy nebrala chrániče na kolena, abych jakože viděla ty spáleniny a modřiny, což pro mě znamenalo, že vidím výsledek své práce a to, že fakt makám. Úplnej blázen,“ přiznala dvojnásobná máma. 

Teď už to prý nedělá, ale tvrdá je na sebe pořád. „Před týdnem jsem si natáhla blbě sval a pak jsem odehrála tři představení Bodyguarda na podpatcích, kde neslezu z jeviště a běhám a běhám. Včera už jsem to cítila, a když jsem v první scéně vylezla na jeviště, řekla jsem si ojjoj. Holka, jak ty budeš dělat sexy divu, když kulháš jak Quasimodo? No, nějak jsem to polkla a díky všem mým kolegům a kostymérkám za podporu v zákulisí i na jevišti,“ přiznala komplikace z nedělního představení. 

Šaty bez zipu

Co čert nechtěl, v průběhu večera se kupila pohroma za pohromou. „Při poslední romantické scéně, kdy zpíváme I will always love you, se nám ještě k tomu všemu těsně před vyběhnutím urval zip u šatů, a jelikož je tam opravdu extrémně málo času, nestihl se ničím nahradit. ,Tak jo, uvidíme co se stane a jestli diváci nedostanou více, než pro co přišli.' Naštěstí šaty zůstaly, kde měly, ale komické to určitě trochu bylo,“ pokračovala herečka. 

Pohotový Čermák

Pomohla i pohotová reakce jejího kolegy Hynka Čermáka (50). „Hynek to velice dobře a rychle vyřešil a natočil se zády k lidem a mě si vzal tak, aby mě diváci viděli zepředu a nic nikoho nerozhodilo. No byl to včera zážitek jak pro vás, tak pro nás,“ svěřila se fanouškům. 

Díky profesionalitě všech zúčastněných si ale diváci ničeho ani nevšimli a ansámbl odměnili obrovským potleskem. „Tohle je přesně to, co mě nabijí a u čeho vidím, že jsem odvedla nějaký výkon. Už nepotřebuji sundavat chrániče, abych měla pocit, že jsem do něčeho dala maximum. Mám vás, milé diváky a váš potlesk,“ děkovala diváctvu. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny! Hana Höschlová

Fotogalerie
59 fotografií