Herečka Denisa Pfauserová (35) se sice proslavila rolí uječené princezny v pohádce Řachanda, aktuálně je však k vidění ve veleúspěšném seriálu ZOO na FTV Prima. Tam hraje společně se zpěvačkou a herečkou Evou Salvatore Burešovou (30). A i když jejich hrdinky na televizních obrazovkách nepatří zrovna mezi nejlepší kamarádky, jakmile zhasnou kamery, je tomu naopak.

To obě herečky dokázaly prostřednictví sociálních sítí, kde jak Denisa, která se v červnu loňského roku stala maminkou dcerky Naily (7 měsíců), tak i Eva, která v srpnu 2022 dala život svému druhému potomkovi – synovi jménem Tristan William (1), sdílely kouzelnou momentku. Pochlubily se totiž snímkem, který zachycoval jejich „kočár gang“. Obě mimo natáčení drandí se svými dítky!

Video
Video se připravuje ...

Takhle Denisa Pfauserová v ZOO skrývala své těhotenství FTV Prima

Jak těhotenství Burešové, tak Pfauserové o rok později bylo do děje ZOO zakomponováno. A Pfauserová už předtím, než porodila, hlásila, že by se ráda vrátila do seriálu co nejdříve. „Mám nějakých pět natáčecích dnů do měsíce, a pokud všechno bude v pořádku, tak se to dá zvládnout úplně krásně,“ plánovala si. A nemýlila se. Malou Nailu podle roztomilé fotky bere i plac!

Fotogalerie
65 fotografií