Loňský ročník Metronome Prague byl nezapomenutelný. Do Prahy zavítal Jason "Jay" Kay se svou kapelou Jamiroquai. Předvedli v české metropoli strhující show, ještě dlouho po skončení si jeho fanoušci pozpěvovali melodie jeho hitů Cosmic Girl a další. Ale Jay Kay nebyl jediný, kdo rozpálil Holešovické Výystaviště. Vystoupila Aurora, PSH, Monkey Business, ZAZ, Moderat, Editors, Tove Lo a další.

Letos Metronome Prague 2024 slibuje opět nezapomenutelná hudební a umělecká vystoupení, ale především jedinečné momenty, které se už nikdy nebudou opakovat. Ve zrekonstruovaném areálu pražského Výstaviště na diváky totiž čekají nejen koncerty velkých hvězd, ale například i oslavy výjimečných jubileí některých interpretů proměněné ve speciální show, mnoho překvapení, která návštěvníci objeví až během samotného dění a také bohatý doprovodný program.

Jen pro 200 nejrychlejších

Orgaizátoři k Valentýnu hudebním nadšencům nabízí speciální valentýnský balíček vstupenek v limitované edici 200 kusů. „Ke dvěma zakoupeným třídenním vstupenkám nyní pořadatelé přidají jako bonus 1000 Kč na konzumaci jídla a pití ve food zóně. V areálu holešovického Výstaviště návštěvníci najdou na 500 m2 barů a gastro stánků s domácími i exotickými specialitami, ze kterých si vybere opravdu každý,” uvádí. 

Fotogalerie
33 fotografií