Již rok se herečka Aneta Krejčíková, která vděčí za popularitu nejenom nováckému seriálu, ale i tomu, že před kamerou nikdy neměla problém se obnažovat, pyšní ideálním poprsím. „Pomohlo mi to velmi, ale nutno říci, že po dvou dětech, kdy jsem v každém těhotenství přibrala 20 kilogramů, a po odstavení druhého dítěte, kdy jsem se začala pomalu navracet ke své zdravé váze, to tělo dostalo celkem záhul,“ vysvětlila na instagramu.

To, zda se svěří do rukou plastických chirurgů, prý slavná plavovláska promýšlela „opravdu velmi poctivě a neunáhleně“. O to více je zneklidněna přístupem svých fanynek. Zcela upřímně mě děsí to, že buchty před dětmi, kolem dvaceti let, si chtějí nechat narvat do těla silikony. Absolutně s tím nesouhlasím a myslím, že to velmi vypovídá o naší společnosti a o tom, jaké nároky jsou obecně na ženy kladeny.“

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Stále hledám smysl života! Michaela Andělová

Problém je podle ní především v tom, že ne každá žena, a ještě navíc mladá a snadno ovlivnitelná, má kolem sebe lidi, co podporují její zdravé sebevědomí. Nedokáží se mít rády. „Na tom bychom měli pracovat mnohem více, než abychom podporovali, že cokoliv 'nedokonalé' je rozbité a je potřeba to okamžitě opravit,“ uvažovala Krejčíková nahlas. I ona sama se k tomuto postoji musela dobrat postupem času.

„Ještě před deseti lety mi přišly nejvíc sexy holky, co nemají skoro žádná prsa, pak se to změnilo - i díky tomu, že jsem konečně přijala sebe sama. A teď mi přijde sexy každá žena nehledě na to, jaká má prsa, nohy, nebo zadek, ale která vyzařuje slunce a s krásnou energií přistupuje k životu. A tím bychom se měli navzájem inspirovat,“ přála by si. „Mně to taky nejde pořád, ale snažím se, i když každý den začínám od začátku,“ uzavřela.

Fotogalerie
51 fotografií