Kateřina smutek zahání prací a setkáváním s přáteli, rhodéský ridgeback Jordy byl pro ni členem rodiny a jeho náhlá ztráta jí vrazila dýku do srdce. 

Dneska jsme Jordyho pohřbili doma na zahradě, aby byl pořád s námi. Pořád to hrozně bolí a nejhorší pro mě byla ta bezmoc. Když z kliniky utekl, byla jsem na Maledivách, okamžitě jsem sehnala letenky zpět do Česka, prosila o pomoc a moc děkuji všem, kdo s hledáním pomohli. Smrt Jordyho mě zastihla v letadle,“ svěřila se Blesku Brožová se slzami v očích. 

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová a dramatická smrt psa: Nemohla ho ani pohřbít! Luboš Procházka, Daniel Kristl

Jsem moc ráda, že mě dnes můj dlouholetý kamarád Zdeněk Hrubý pozval na premiéru, aspoň na chvilku nemyslím na Jordyho. Troja je nádherný, i když velmi tragický příběh, několikrát jsem se opravdu dojala k slzám. Tleskám všem, kdo se na díle podíleli, odvedli obrovský kus práce," říká Katka, která se v divadle potkala s kolegy z branže, s nimiž si ráda popovídala a dala skleničku bublinek. 

Z divadla ale sama neodcházela, doprovod jí opět dělal Hrubý (52), který jí daroval červenou růži. Květinu dostal na závěrečné děkovačce, protože je autorem třetiny písní muzikálu. Ale než došli ke svým odvozům, tak se rozloučili polibkem! 

Zdeněk se už objevil na premiéře A do pyžam!, kde Kateřina hraje a navíc divadelní hru zprostředkovala její agentura. Herečku 16. února čeká další premiéra, a to Bídníci, kde už potřetí ztvární roli Fantine. 

Fotogalerie
87 fotografií