Porod dcery Rozárky (9 měsíců), rozchod s jejím tatínkem Jaromírem Soukupem (54), návrat k expartnerovi Dopitovi a utajená svatba, tak to vše se dá stihnout v jednom roce, tedy, pokud je vaše jméno Agáta Hanychová.

Ani v novém roce s ní ale rozhodně nuda nebude, v současnosti řeší například spory se Soukupem i exmanželem Jakubem Prachařem (40) kvůli tomu, že si tatínkové nepřejí, aby dávala fotky a videa s jejich ratolestmi Rozárkou a Miou (6) na sociální sítě. 

Teď už se zřejmě vaří voda na další novinku v životě Agáty, ovšem detaily si zatím influencerka nechává pro sebe. „Něco velkého přijde,“ naznačila jen cosi u fotky s manželem Mirkem Dopitou a připojila hashtag 'vrásky z lásky'. Je pravda, že tím hned zaujala, ovšem ne úplně v dobrém. „Buď to je fotkou, nebo jsou strašně zestárlí,“ podivoval se kdosi v komentářích nad tím, jak zamilovaná dvojice na snímku vypadá. Dále se začalo hojně spekulovat nad tím, jaké tajemství má asi Hanychová v rukávu. 

Hned několikrát padlo v komentářích, že to vypadá na těhotenství a společné miminko. „No, já myslím, že by to chtělo pořídit si dítě, které se zas bude moci ukazovat, když to současné se nesmí,“ smála se jedna paní, která si zřejmě také vybavila poslední kauzu kolem Agáty. Ta se samozřejmě ještě nedávno dušovala, že těhotná není a rozhodně ani další dítě neplánuje. To samé už ale předtím říkala i o svatbě, tedy než jí Dopita navlékl prstýnek. 

Další komentující se také nedrželi zpátky, a jeden pán se dokonce malinko »zaradoval«: „Rozvod? Jsem na řadě!“ A je zkrátka pravda, že u Hanychové už by se asi nikdo moc nedivil. Pořád je tu ale možnost, že jde jen o nějaký další kšeft, skvělý nápad na podnikání, nebo zkrátka velké oznámení, z něhož se vyklube jen nějaká reklama...

Ostatně i Agátin bratr Vincent Navrátil (26) uznal, že je jeho sestra zkrátka v rozhodování pořádný střelec. „Agáta je taková kolotočářka. Ona prostě žije na kolotoči, na horský dráze, a my všichni z toho máme atrakci,“ tvrdí syn Veroniky Žilkové (62) s tím, že nikdy vlastně neví, jaký další krok bude následovat. Budeme si tak muset ještě chvíli počkat, než nám zase něčím Hanychová vytře zrak...

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
184 fotografií