Milostný trojúhelník mezi populární zpěvačkou Ivetou Bartošovou, jejím manželem Josefem Rychtářem a ochráncem žen Zdeňkěm Macurou sledoval celý národ. Bezpochyby tak patří do minisérie Iveta 3, co divákům vypráví o jejím životě. A právě jejich slavná rvačka na diskotéce, kde Bartošová vystupovala, byla jednou z posledních scén.

Do rvačky se tentokrát pustili jejich představitelé, David Prachař coby Rychtář a Richard Krajčo v roli Macury. Oba po náročných scénách skončili v naprostém vyčerpání na zemi. „V životě jsem dostal tři velké mediální hejty. Jeden z nich byl, když jsem přijal tuto roli. Přesto věřím, že jako herci mi to přinese i pozitivní reakce. Vy se můžete těšit v květnu. A díky Davidu Prachařovi… od dob tvého Buckinghama v Richardovi III. v  Národním jsme si spolu takhle hezky ‚nezatančili‘,“ okomentoval Krajčo jejich vypjatou scénu.

Nutno podotknout, že scenáristé a tvůrci si vytipovali jak Richarda Krajča, tak Davida Prachaře vskutku precizně. Oba se zhostili svých rolí na výbornou a svou vizáží oba hlavní aktéry opravdu připomínají.

Video
Video se připravuje ...

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové. Barletta Production

Fotogalerie
50 fotografií