Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nevěstu zatkla před oltářem policie: Pracovala pro mafiánský gang!

Autor: hpe - 
19. ledna 2024
18:04

Police vtrhla na mexickou svatbu a na místě zatkla nevěstu spolu s ženichem za vyděračství. Snoubenci jsou údajně členové mafiánského gangu, který v oblasti vyvíjel tlak na obchodníky s kuřecím masem a vejci. Zločiny se také měly týkat drogového kartelu La Familia Michoacana.

Pompézní svatba se konala v městečku Villa Guerrero. Celé akci předcházely velké přípravy. Nevěsta Nancy Lizethová se na tento den určitě velmi těšila, jejím vyvoleným měl být Clemente Mendiola Martinez. Po obřadu měla následovat i hromadná oslava.

Než si však stačili milenci u oltáře vyměnit své sliby, vtrhla dovnitř státní policie. Ženich vzal včas nohy na ramena a podařilo se mu uprchnout. Svou nastávající však ponechal napospas osudu.

Dle informací Mirror má být muž přezdívaný „El Raton“ zabijákem drogového kartelu. Jeho dopadení je pro místní úřady prioritou. Policie dále na místě zatkla dalších 6 osob, které se na zločinecké činnosti měly taktéž podílet.

Skupina bude v budoucnu obviněna z vyvíjení nátlaku na obchodníky s kuřecím masem z Mexiko city. V minulosti měli údajně unést 4 zaměstnance nedaleké drůbežárny. Podobné zločiny jsou v Latinské Americe časté, jelikož jsou velmi výnosné.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání