Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Valentýnská svatba v porodnici: Nevěsta v šatech z prostěradla a závoje z gázy porodila krátce po obřadu!

Autor: pma - 
3. března 2024
07:05

Velmi neobvyklou a nečekanou svatbu zažili snoubenci v porodnici Lee's Summit nedaleko amerického Kansas City. Sara Perryová měla porodit až za několik týdnů, miminko se ale na svět chtělo podívat dříve. Mezi kontrakcemi si tak pár řekl své 'ANO' a krátce nato se partnerům narodil vytoužený Oliver. 

Partneři Sara a Brandon Perryovi z amerického Missouri byli zasnoubení víc než rok. Veselku plánovali na 16. února, aby ji stihli ještě před tím, než se jim za pět týdnů narodí vytoužený potomek. Tomu se ale chtělo na svět dříve.  

Když tak 13. února večer ucítila Sara silné kontrakce, bylo jasné, že snoubenci nemohou na nic čekat a vyrazili do nemocnice. Báli se ovšem, že se jejich svatba kvůli porodu posune na neurčito. „Chtěli jsme se vzít, než se nám narodí syn,“ vysvětlil americké televizi WSFA12 novopečený tatínek.

S rychlou veselkou jim ochotně pomohli zaměstnanci porodnice Lee's Summit nedaleko Kansas City. Ti spěšně sehnali duchovního, který pár narychlo oddal. A improvizovaná veselka nakonec proběhla i se všemi svatebními náležitostmi. „Měli jsme i kytici, protože v nemocnici bylo dost květin na nadcházející Valentýn,“ vysvětlila Sara.

Ta v tu dobu měla už silné kontrakce a aby se vše rychle stihlo, měla na přípravu pouhou půlhodinu. Během té si stihla udělat šaty z nemocničních přikrývek a závoj si vyrobila z gázy. Své 'ANO' si Brandon a Sara nakonec i přes silné kontrakce říct stihli.

Jejich vytoužený Oliver přišel na svět těsně po půlnoci 14. února, tedy na svátek všech zamilovaných. „Doslova jsem mrknul a během 12 hodin jsem byl ženatým otcem,“ řekl dojatý Brandon Perry. 

Video  Tatínek s rodící manželkou spěchal do porodnice. V centru Hradce Králové ale uvízli v koloně, ze které je zachránila policejní hlídka.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi