Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nejroztomilejší host překvapil svatebčany: Prstýnky novomanželům přinesl tučňák

Autor: jel - 
13. února 2024
11:15

Velké překvapení čekalo na hosty, kteří se zúčastnili svatby Jen a Toma Lovelandových v Bridgnorthonu ve Velké Británii. Prstýnky totiž k oltáři přinesl tučňák.  

Novomanželé si speciální moment na svatbě pečlivě naplánovali a za tučňáka na svatbě zaplatili v přepočtů téměř třicet tisíc korun. Během obřadu dvojice předstírala, že si prsteny zapomněla a ze síně odešla.

Pak se objevil tučňák Humboldtův. Ten měl kolem krku zavěšené zmíněné snubní prstýnky a aby došel až k oltáři, museli ho nalákat na kyblík plný čerstvých ryb. 

„Před hosty jsme to tajili, věděli jsme to jenom já, Tom a nosič prstýnků,“ řekla se smíchem Jen pro The Sun. Dodala, že situace byla z jejího pohledu opravdu srandovní. „Hosté brblali a bylo to opravdu trapné, dokud jsem najednou neslyšela: ‚Pane bože, tamhle je tučňák‘,“ popsala situaci nevěsta. 

Zvíře si novomanželé zapůjčili ze zoologické zahrady, původně chtěli husu, ale odborníci jim sdělili, že ta se chová příliš nepředvídatelně a mohla by na svatbě způsobit pohromu. 

Video  Zloděj kradl během svatebního obřadu v Kroměříži. (prosinec 2023)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

krapotkin ( 13. února 2024 13:02 )

Jestlipak tomu chudákovi dali aspoň pořádný kus ryby ?

Mirka Manzardo ( 13. února 2024 12:40 )

Hnus....chudak zvire

Zobrazit celou diskusi