Rok 2023 byl pro Milana Peroutku emočně náročný, ale naprosto zásadní. Veřejně se přiznal ke své homosexualitě, čímž mnohé šokoval. Že ale nejde o vtípek, dokázal hned pár dní nato, když vyšlo najevo, že se oženil za syna miliardářky a franšízantky mnoha poboček McDonald's po celém světě Dominika Roubínka.

Od té doby se s manželem už před veřejností neskrývají a zpěvák se neustále vrací ke vzpomínkám na jejich svatební den. „Já jsem s vámi doteďka vlastně nic moc nesdílel, a to máme tolik přenádhernejch fotek. Vždycky, když si je prohlížím, říkám si: Byl to fakt nejhezčí den v životě,“ shrnul Peroutka svůj loňský rok, přičemž pro fanoušky přidal pár fotografií z jejich velkého dne.

Milan se pochlubil snímky, kdy s úsměvem na rtech čeká na slavnostní obřad, s momentkou vřelého objetí s partnerem, ale také se střípky ze svatebního oběda, kdy s Dominikem jedli polévku ze společného talíře. Nechyběly ani fotografie z večerní hostiny, kdy nalévali pravé šampaňské do hory ze skleniček, nebo jejich svatební a divoký tanec plný různých kreací.

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Velkolepé Vánoce s manželem! Loni ho musel tajit. Markéta Reinischová

Fotogalerie
45 fotografií