Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Okázalá svatba nejžádanějšího mládence: Brunejský princ si vzal svou dlouholetou lásku!

Autor: rc - 
15. ledna 2024
05:00

Jeden z nejžádanějších mládenců v Asii je oficiálně v chomoutu! Brunejský princ Abdul Mateen (32) si vzal svou dlouholetou lásku Anishu Rosnahovou. Dvojici prý pojí zároveň letité přátelství. Nevěstin bratr je princův přítel z dětství. Devětadvacetiletá kráska je vnučkou bývalého zvláštního poradce brunejského sultána. Honosnou veselku doprovázely desetidenní oslavy!

Bujaré oslavy vypukly po Novém roce v Bruneji! Princ Abdul Mateen si vzal za ženu Anishu Rosnahovou a rozhodně se nejednalo o komorní svatbu. Dvojice jeden z nejdůležitějších okamžiků svých životů oslavila ve velkém stylu. Veselku doprovázely desetidenní oslavy, které začaly v neděli 7. ledna a potrvají do pondělí 16. ledna. Devětadvacetiletá nevěsta během oslav vystřídala několikery šaty. Objevila se v tradičních třpytivé róbě se zdobenými rukávy a sukní, kterou doplnila hidžábem a diamantovým prstenem na prsteníčku levé ruky.

Obřad práškování

Ve středu 10. ledna se dvojice účastnila královského obřadu tzv. „práškování“. Obřad se konal v paláci Istana Nurul Iman Iman (v překladu Palác světla víry, pozn. red.) a spočíval v tom, že rodina páru požehnala práškem z barevné rýže a do dlaní jim vetřeli vonné oleje. Jak ženich, tak nevěsta na sobě měli tradiční oděv. Anisha se ukázala i v oslnivých bílých šatech s dlouhým rukávem a krajkou, jež byly doplněny bílým závojem. Fotografii šťastné nevěsty na svém účtu na instagramu publikoval královský fotograf Rosman.

Nejžádanější mládenec

Princ Abdul Mateen je velice populární na sociální síti Instagram, kde jej sleduje 2,5 milionu fanoušků! Princ se tam chlubí svým okázalým životem, což zahrnuje dovolené na superjachtách, chov exotických zvířat, pobyt v luxusních hotelech a setkávání s královskými rodinami po celém světě. Zúčastnil se i korunovace britského krále Karla III. a královny Camilly v loňském roce. Magazín Tatler jej v roce 2016 zařadil mezi 50 nejžádanějších mládenců v Asii. Právě toho roku princ získal magisterský titul v mezinárodních vztazích a diplomacii na University of London. Zároveň populární princ slouží jako pilot vrtulníku v armádě.

Nicméně o vztahu s nevěstou se toho ví velmi málo! Princ vztah, který měl podle informací britského deníku Daily Mail trvat několik let, držel v tajnosti. Až začátkem tohoto roku publikoval na sociální síti Instagram společnou fotografii. „Přejeme vám vše nejlepší v roce 2024,“ napsal k snímku, pod nímž se okamžitě začaly štostovat zklamané komentáře jeho fanynek. „Rok 2024 začíná zlomeným srdcem,“ napsala jedna z nich.

Nevěsta s prominentní rodiny

Anisha pochází z prestižní rodiny. Její dědeček Pehin Dato Isa sloužil jako zvláštní poradce brunejského sultána. V 60. a 70. letech zastával nejvyšší funkce, mimo jiné sloužil jako zástupce generálního prokurátora. Anisha studovala stejně jako její princ v Británii, a to na univerzitě v Bathu. Je úspěšnou podnikatelkou. Rozjela vlastní módní značku Silk Collective. Byla i populární influencerkou. Na instagramu postovala zejména příspěvky o vaření. Nicméně od roku 2022 už svůj účet nepoužívá. Anishin bratr Danial Isa Kelbic je dlouholetý přítel prince. Přátelství je prý pojí od dětství.

Video  Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly. 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi