Ve středu se Anička Slováčková na instagramu svěřila, že si odjela „dobít baterky“ do luxusního srubu nedaleko Máchova jezera. S přítelem a fenkou Jindřiškou tam nabírala síly před náročnou chemoterapií. Následující ráno pak popsala, jak se na místě dávala dohromady po „chemošce“.

„Teď, když jsem se sem mohla vrátit po boku s mýma dvěma láskama, tak to bylo daleko úžasnější a i ten pochemoškovej stav se tu dal krásně zvládnout. Ticho, klid, vůně dřeva, čerstvý vynikající jídlo od mýho kluka a spousta pusinek od Jindřišky… a masážní křeslo tomu teda taky hodně pomohlo,“ rozplývala se. 

Vesnice Líny u Mladé Boleslavi dokonce Aničce natolik učarovala, že by se tu jednou chtěla vdávat! „Jo a… tak nějak jsem si řekla… že kdybych někdy mohla mít svatbu, tak moje asi největší přání by bylo uskutečnit ji zrovna tady,“ svěřila se dcera herečky Dagmar Patrasové (67) a saxofonisty Felixe Slováčka (80), že během rekonvalescence objevila malý poklad. 

Svatbu přitom zpěvačka a herečka, která od podzimu opět bojuje s rakovinou, v poslední době zmiňuje často. „Ambici mít děti už nemám, ale svatba by byla hezká. Asi každá holka chce být nevěstou,“ prozradila nedávno ve velkém rozhovoru pro Novinky.

A dokonce už i ví, jak by taková veselka měla vypadat! „Já si spíš představuju venkovskou svatbu, každý by přinesl něco k jídlu, vyhrávala by tam country kapela, opékaly by se špekáčky...,“ sní Anička. 

Video
Video se připravuje ...

Nečas je první odsouzený premiér! A Slováčková promluvila o svatbě. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
126 fotografií