I se svojí fenkou Jindřiškou vyrazila Anna Julie Slováčková, dcera herečky Dagmar Patrasové (67) a saxofonisty Felixe Slováčka (80), o víkendu na místo slibující „dokonalou relaxaci těla i duše“, aby zde nabrala síly před chemoterapiemi. Tento druh léčby rakoviny je totiž náramně náročný a s tělem vždycky pořádně zamává…

Anička sdílela fotku, na které pózuje ve dvojdílných bílo-zelených plavkách a s kulichem na hlavě, s popiskem: „Užívala jsem si všechno, takže třeba tuhle geniální vířivku, krytý bazén, nádhernou zahradu, masážní křeslo, ping-pong, kulečník… Už nechci odpočívat nikde jinde,“ přála by si hvězda Ordinace v růžové zahradě 2.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem! Luboš Procházka

Slováčková dokonce ukázala, jak moc je tohle místo takzvaně „dog friendly“ – což znamená, že zde nejenom domácí mazlíčci nevadí, ale přímo je s nimi zacházeno jako s rovnocennými hosty. „I Jindřiška si mohla vybrat svůj vlastní srub,“ žertovala u záběru svého pejska sedícího na louce mezi několika dřevěnými psími boudami.

Tento způsob dobíjení baterek kladně hodnotili nejenom Aniččini fanoušci, ale i její kolegové z umělecké branže. Svou podporu jí vyjádřila například zpěvačka Marta Jandová (49) a Eliška Ochmanová (35), herec Marek Němec (42) či influencerka Mariana Prachařová (29). „Nádhera,“ dojala se moderátorka Eva Decastelo (45).

Fotogalerie
60 fotografií