Josef Carda se rozhodně nezastaví. Aktuálně hraje po boku Štěpánky Křesťanové (48), Dany Morávkové (52) a Jana Čenského (62) v pražském Divadle Lucie Bílé v nové vztahové komedii Jen pravdu, drahý, jež měla minulý týden svou premiéru. Dva roky před sedmdesátkou se na prknech, co znamenají svět, dokonce svléká! Ovšem jen do trenek. 

Z hlediště mu při tom fandil jeho syn Adam (38) a jeho partnerka Lucie Levá (31) – jedna z žen, které se objevily v klipu k písni Tělo Ewy Farne (30) a známá kamarádka Aničky Slováčkové, která si stejně jako slavná zpěvačka prochází náročnou onkologickou léčbou. 

Influencerka a fotografka už se s rakovinou jednou léčila, po čtyřech letech má ale bohužel onemocnění zpátky. Jak Blesk informoval, na podzim podstoupila náročnou operaci, při které jí lékaři kvůli nemoci odebrali část jater. Začala také podstupovat chemoterapie, kvůli nimž přišla o vlasy. Na premiéru tak dorazila ve slušivé, dlouhé blond paruce, se svůdnými vlnami. 

Právě Cardův syn je pro mladou pacientku velkou oporou, a jak je vidět, hezky vychází i s jeho slavným tátou. „Děkuji za všechnu podporu, žít se mnou je docela hardcore,“ poděkovala Lucie na sociálních sítích Adamovi.

Fotogalerie
67 fotografií