O tom, že se jí vrátila rakovina a tentokrát napadla plíce, se Anna Julie Slováčková dozvěděla na konci srpna. Před veřejností pak svou nemoc několik týdnů tajila, aby si svůj velký koncert v Lucerně 4. 10. spojený se křtem nové desky mohla užít bez starostí a soustředit se jen na to hezké. O rakovině tehdy věděli jen ti nejbližší, a mezi nimi i influencerka a fotografka Lucie Levá. Ta se vypravila, ačkoli byla v té době sama jen týden po operaci, kamarádku podpořit. 

Video
Video se připravuje ...

Slováčková před koncertem v Lucerně: Takhle se chystala oznámit zásadní zprávu! Matyáš Janíček

„Něco jsem vám neřekla, protože by mě dost lidí odsoudilo, že týden po operaci lítám po koncertech. Ale já věděla, co se Aničce děje… a tak moc jsem ji chtěla podpořit,“ přiznala Levá po koncertě na sociálních sítích. Umělkyně bojuje s rakovinou střev s metastázemi v játrech.

Krom toho tehdy poslala Aničce krásný vzkaz. Do nové desky a koncertu dala tolik srdce. Obdivuji ji, že když to věděla delší dobu, že normálně fungovala a pracovala… Já jsem všechno rušila a nechtěla nikoho vidět. Tak moc silná jsi!!! Těším se na holčicí večer a zanadáváme na všechny a všechno! Protože tahle nemoc je jen čisté ZLO… Nic víc v ní není…Aničko, do p**ele! Společně jsme opět na začátku…. Stále na tebe myslím… musíme udělat maximum… ať tahle svině zhebne… protože slušný slova už pro to neexistují,“ rozepsala se.

Anička mezitím začala chemoterapie, ostříhala si své dlouhé vlasy na krátko a postupně najela na léčebný režim. Starostí teď skutečně měla víc než dost, a tak milou zprávu zaregistrovala až se zpožděním. 

„Zlato... Já na ten příspěvek narazila až teď?! Já myslím na tebe. Zvládneme to. Seš mi velkou inspirací, stejně jako pro ostatní! Věřím v tebe. Dáme to,“ odpověděla Lucii veřejně přes instagram. 

Celý příspěvek pak přesdílela i ve stories na svém profilu, který sleduje přes 180 tisíc lidí. „Upřímně... asi neznám statečnější holku a většího srdcaře, než je Luci. Tak nám ten osud zase skřížil cesty,“ napsala na adresu kamarádky. 

Video
Video se připravuje ...

Anička popsala zákulisí svého koncertu v Lucerna Music Baru. Pomáhal jí táta Felix! Instagram / @anna_julie_slovackova

Fotogalerie
42 fotografií