Anička se o tom, co ji v těžké době drží nad vodou, rozpovídala v rozhovoru pro WhatNews. „Můj přítel. Bydlíme spolu. Ten se mnou vše sdílí a jsem za to nesmírně vděčná. A samozřejmě moje rodina, rodiče, brácha. Kamarádi jsou se mnou denně v kontaktu. Mají o mě strach. A fanoušci. Tolik krásných zpráv, toho si vážím. Jen někdy je toho moc, nemohu všem odpovídat, někdy potřebuji být i sama,“ prozradila Anička.

Novou lásku prozradila v říjnu loňského roku. „Můj současný přítel je muzikant, ale znali jsme se dlouho předtím, než jsme spolu začali chodit. Byli jsme předtím nejlepší přátelé,“ popsala tehdy zpěvačka v rozhovoru pro magazín Téma s tím, že ji s aktuálním partnerem pojí opravdu hluboký vztah. 

Ačkoli je také muzikant, nejde prý o žádného kolegu z řad celebrit. Její milý je prý „prostě jeden chytrý, vtipný super týpek“.

Jak tehdy přiznala, s novou láskou dokonce začala přemýšlet i o založení rodiny. „Přiznám se, že jsem v posledních měsících o mateřství přemýšlela dost, líbila se mi představa, že v břiše nosím dítě,“ řekla na podzim. Návrat rakoviny ale bohužel plány překopal a dnes se Anička musí soustředit hlavně sama na sebe a na své zdraví. 

Láskyplná péče

Smutným faktem přitom je, že nejeden muž svou partnerku s podobnou diagnózou opustí... „Já jsem měla a mám obrovské štěstí na partnery, kteří mě v nemoci podrželi. Můj přítel se o mě opravdu láskyplně stará, je mi nablízku a oporou. A není to pro něj jednoduchý, zvládat moje nálady. Během léčby se mění tělo, najednou jste bez vlasů, oteklá. Poprvé to bylo sakra těžký, teď už vím, do čeho jdu a co mě čeká. Nedokážu si představit, že muž v takové těžké chvíli svoji ženu opustí,“ svěřila se Anička. 

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
81 fotografií