Hana, která má za sebou pornominulost, žije s přítelem Stanislavem v Praze a prožívá šťastné období. Dokonce se loni zasnoubili a přišla i radostná zpráva ohledně očekávaného potomka. „Jsem těhotná, čekám miminko! Vím to už 10 týdnů, zkrátka nějaký pátek už to víme,“ přiznala tehdy pro eXtra.cz světlovláska.

Netrvalo dlouho a její uzlíček štěstí už je na světě. Rika Fane to sama oznámila na instagramu. „Nejde popsat slovy, co pro nás znamenáš, budeme pro tebe ty nejlepší rodiče, ty naše lásenko,“ pochlubila se dívka a rovnou přiložila i první fotku miminka. Na ní je ale vidět z novorozence tradičně jen malá ručička. Též pohlaví děťátka a jméno zatím nebylo zveřejněno.

K příspěvku pak údajná bývalá milenka bijce Karlose Vémoly (38) připojila také hashtag s číslem 17, což zřejmě znamená, že dítě se narodilo právě ve středu 17. ledna. Na svět přišlo v Ústavu pro péči o matku a dítě, tedy v porodnici v Praze 4 – Podolí. 

Zatímco Karlos měl tento týden plné ruce práce s novým filmem o své osobě, který měl zrovna premiéru v Praze a Bratislavě, Rika, která se objevila i v pěvecké soutěži SuperStar už má úplné jiné, ale jistě příjemné, starosti. 

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola po premiéře filmu v Blesku o lechtivých záběrech: Režisér bude mít co dělat s Lelou! Blesk TV

Fotogalerie
82 fotografií